Nabeschouwing Moreirense - Marítimo (1-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 28 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Moreirense het zondag 28 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Marítimo (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter João Carlos Santos Capela geëindigd in een 1-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door Arsénio, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Moreirense dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Moreirense uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Moreirense - Marítimo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor M. Ndiaye Moreirense
53' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Africo Lucas Marítimo
69' Wissel Moreirense Wissel Arsénio voor P. Rodríguez Moreirense
71' Wissel Moreirense Wissel Pedro Nuno voor Heriberto Tavares Moreirense
72' Wissel Marítimo Wissel Edgar Costa voor J. Correa Marítimo
73' Wissel Marítimo Wissel Valente voor L. Barrera Marítimo
73' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Bebeto Marítimo
75' Doelpunt Moreirense Doelpunt Arsénio Moreirense 1-0
80' Wissel Marítimo Wissel Éverton Nascimento voor Jean Cleber Marítimo
85' Wissel Moreirense Wissel Bruno Silva voor Fabio Pacheco Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Marítimo
Opstellingen Moreirense - Marítimo
De opstellingen van Moreirense en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Marítimo

Moreirense en Marítimo treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 15 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Moreirense. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 2
Winst Marítimo 4
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 15e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 9e plaats.