Nabeschouwing Moreirense - Nacional (2-1) || Primeira Liga

Maandag 28 januari 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga neemt Moreirense het maandag 28 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Nacional (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Nacional is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 2-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Chiquinho, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Moreirense vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Chiquinho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Nacional de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via O. Hamzaoui. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Nacional kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 91e minuut moest Nacional verder met een man minder, nadat João Camacho een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel Mota, waardoor Moreirense dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Nacional
Goals
2
1
Balbezit
45%
55%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
15
6
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
83
91
Gevaarlijke aanvallen
50
32
Passes
316
395
Overtredingen
13
16
Buitenspel
6
1
Corners
4
5
Wissels
3
3
LIVE Moreirense - Nacional 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Moreirense Doelpunt Chiquinho Moreirense 1-0
31' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Julio Nacional
46' Wissel Moreirense Wissel D. Texeira voor Nenê Moreirense
46' Wissel Nacional Wissel A. Paločević voor Jota Nacional
56' Doelpunt Moreirense Doelpunt Chiquinho met assist van D. Texeira Moreirense 2-0
62' Wissel Nacional Wissel João Camacho voor K. Gorré Nacional
69' Gele kaart Nacional Gele kaart voor O. Hamzaoui Nacional
76' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Fabio Pacheco Moreirense
81' Wissel Moreirense Wissel Pedro Nuno voor Arsénio Moreirense
81' Wissel Nacional Wissel G. Arabidze voor Sérgio Marakis Nacional
84' Gele kaart Nacional Gele kaart voor João Camacho Nacional
87' Doelpunt Nacional Doelpunt O. Hamzaoui met assist van A. Paločević Nacional 2-1
88' Wissel Moreirense Wissel Neto voor Fabio Pacheco Moreirense
91' Tweede gele kaart Nacional Tweede gele kaart voor João Camacho Nacional
Opstellingen Moreirense - Nacional
De opstellingen van Moreirense en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Nacional

Moreirense en Nacional treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moreirense en Nacional elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 0
Winst Nacional 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 7e positie staat, terwijl we Nacional terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Moreirense - Nacional Opstelling Moreirense Opstelling Nacional Live Moreirense - Nacional Live Moreirense - Nacional kijken Moreirense - Nacional kijken Live Moreirense - Nacional stream Moreirense - Nacional Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Nacional Uitslag Moreirense - Nacional Statistieken Moreirense - Nacional Primeira Liga 2018/2019 Moreirense - Nacional wedden Moreirense - Nacional gokken Moreirense - Nacional Unibet