Nabeschouwing Moreirense - Portimonense (2-0) || Primeira Liga

Vrijdag 9 november 2018 - 20:00 uur

In de Primeira Liga neemt Moreirense het vrijdag 9 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Portimonense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 2-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Nenê, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Moreirense vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pedro Nuno op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Moreirense.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Portimonense
Goals
2
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
12
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
95
113
Gevaarlijke aanvallen
43
48
Passes
381
463
Overtredingen
18
15
Buitenspel
3
2
Corners
8
6
Wissels
3
3
LIVE Moreirense - Portimonense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Moreirense Doelpunt Nenê met assist van Pedro Nuno Moreirense 1-0
46' Wissel Moreirense Wissel Neto voor Fabio Pacheco Moreirense
56' Doelpunt Moreirense Doelpunt Pedro Nuno met assist van Chiquinho Moreirense 2-0
59' Wissel Portimonense Wissel João Carlos voor Pedro Sá Portimonense
59' Wissel Portimonense Wissel Ewerton voor Wilson Manafá Portimonense
67' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor J. Martínez Portimonense
69' Wissel Portimonense Wissel E. Hackman voor Bruno Tabata Portimonense
70' Wissel Moreirense Wissel Heriberto Tavares voor Pedro Nuno Moreirense
79' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Jhonatan Moreirense
92' Wissel Moreirense Wissel Iago Santos voor Ivanildo Fernandes Moreirense
98' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor M. Ndiaye Moreirense
Opstellingen Moreirense - Portimonense
De opstellingen van Moreirense en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Portimonense

Moreirense en Portimonense treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moreirense en Portimonense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 0
Winst Portimonense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 7e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Moreirense - Portimonense Opstelling Moreirense Opstelling Portimonense Live Moreirense - Portimonense Live Moreirense - Portimonense kijken Moreirense - Portimonense kijken Live Moreirense - Portimonense stream Moreirense - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Portimonense Uitslag Moreirense - Portimonense Statistieken Moreirense - Portimonense Primeira Liga 2018/2019 Moreirense - Portimonense wedden Moreirense - Portimonense gokken Moreirense - Portimonense Unibet