Nabeschouwing Moreirense - Tondela (2-0) || Primeira Liga

Zondag 17 februari 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Moreirense het zondag 17 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Tondela (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 2-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door D. Texeira, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Moreirense vergrootte in de 84e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Aouacheria op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Moreirense.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Tondela
Goals
2
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
100
92
Gevaarlijke aanvallen
53
43
Passes
338
368
Overtredingen
14
18
Buitenspel
2
2
Corners
7
9
Wissels
3
3
LIVE Moreirense - Tondela 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Arsénio Moreirense
44' Doelpunt Moreirense Doelpunt D. Texeira met assist van Arsénio Moreirense 1-0
58' Wissel Tondela Wissel C. Arango voor A. Tembeng Tondela
60' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor R. Halliche Moreirense
64' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor J. Delgado Tondela
72' Wissel Moreirense Wissel P. Rodríguez voor Heriberto Tavares Moreirense
78' Wissel Tondela Wissel João Pedro voor S. Peña Tondela
80' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor Arsénio Moreirense
84' Doelpunt Moreirense Doelpunt B. Aouacheria met assist van Ivanildo Fernandes Moreirense 2-0
87' Wissel Moreirense Wissel I. Camara voor Chiquinho Moreirense
Opstellingen Moreirense - Tondela
De opstellingen van Moreirense en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Tondela

Moreirense en Tondela treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moreirense en Tondela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 0
Winst Tondela 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 6e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Moreirense - Tondela Opstelling Moreirense Opstelling Tondela Live Moreirense - Tondela Live Moreirense - Tondela kijken Moreirense - Tondela kijken Live Moreirense - Tondela stream Moreirense - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Tondela Uitslag Moreirense - Tondela Statistieken Moreirense - Tondela Primeira Liga 2018/2019 Moreirense - Tondela wedden Moreirense - Tondela gokken Moreirense - Tondela Unibet