Nabeschouwing Nacional - Boavista (0-0) || Primeira Liga

Zondag 9 december 2018 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Nacional het zondag 9 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Madeira (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Nacional - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Boavista (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Nacional en Boavista geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Nacional en Boavista gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Nacional, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Boavista
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
26
5
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
102
88
Gevaarlijke aanvallen
60
32
Passes
347
265
Overtredingen
14
24
Buitenspel
1
6
Corners
16
1
Wissels
3
3
LIVE Nacional - Boavista 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Matheus Índio Boavista
43' Wissel Boavista Wissel Fábio Espinho voor Rafael Costa Boavista
46' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Sérgio Marakis Nacional
47' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Carraça Boavista
58' Wissel Boavista Wissel Mateus voor Matheus Índio Boavista
69' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Witi Nacional
73' Wissel Boavista Wissel K. Ibrahim voor Rochinha Boavista
75' Wissel Nacional Wissel B. Rochez voor O. Hamzaoui Nacional
79' Wissel Nacional Wissel A. Paločević voor Jota Nacional
89' Wissel Nacional Wissel B. Riascos voor Witi Nacional
Opstellingen Nacional - Boavista
De opstellingen van Nacional en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Boavista

Nacional en Boavista treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nacional en Boavista elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Nacional 0
Winst Boavista 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nacional op een 12e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nacional - Boavista Opstelling Nacional Opstelling Boavista Live Nacional - Boavista Live Nacional - Boavista kijken Nacional - Boavista kijken Live Nacional - Boavista stream Nacional - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Nacional - Boavista Uitslag Nacional - Boavista Statistieken Nacional - Boavista Primeira Liga 2018/2019 Nacional - Boavista wedden Nacional - Boavista gokken Nacional - Boavista Unibet