Nabeschouwing Nacional - Feirense (4-0) || Primeira Liga

Zaterdag 16 februari 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Nacional het zaterdag 16 februari 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Madeira (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Nacional - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Feirense (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Feirense is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 4-0 overwinning voor Nacional. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Rashidov, waarmee Nacional met 1-0 de leiding nam. Nacional vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Rashidov op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Nacional, waarmee S. Rashidov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Nacional in de 80e minuut, nadat B. Rochez de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Nacional.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Feirense
Goals
4
0
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
12
6
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
78
119
Gevaarlijke aanvallen
31
47
Passes
259
456
Overtredingen
17
17
Buitenspel
1
3
Corners
2
5
Wissels
3
3
LIVE Nacional - Feirense 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Doelpunt Nacional Doelpunt S. Rashidov met assist van Witi Nacional 1-0
18' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Sérgio Marakis Nacional
25' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Flavio Feirense
46' Wissel Feirense Wissel L. Ofori voor Cris Feirense
54' Doelpunt Nacional Doelpunt S. Rashidov Nacional 2-0
58' Gele kaart Feirense Gele kaart voor A. Briseño Feirense
59' Wissel Feirense Wissel P. Stivan voor Kuca Feirense
64' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
64' Wissel Nacional Wissel B. Riascos voor João Camacho Nacional
67' Doelpunt Nacional Doelpunt S. Rashidov Nacional 3-0
70' Wissel Nacional Wissel B. Rochez voor S. Rashidov Nacional
70' Wissel Feirense Wissel Mateus Anderson voor Sturgeon Feirense
75' Wissel Nacional Wissel Nuno Campos voor Witi Nacional
80' Doelpunt Nacional Doelpunt B. Rochez met assist van B. Riascos Nacional 4-0
81' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
Opstellingen Nacional - Feirense
De opstellingen van Nacional en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nacional gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Nacional - Feirense

Nacional en Feirense treffen elkaar in de 22e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Nacional en Feirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Nacional 0
Winst Feirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nacional op een 16e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 18e plaats.

Tags
Nacional - Feirense Opstelling Nacional Opstelling Feirense Live Nacional - Feirense Live Nacional - Feirense kijken Nacional - Feirense kijken Live Nacional - Feirense stream Nacional - Feirense Fox Sports Nabeschouwing Nacional - Feirense Uitslag Nacional - Feirense Statistieken Nacional - Feirense Primeira Liga 2018/2019 Nacional - Feirense wedden Nacional - Feirense gokken Nacional - Feirense Unibet