Nabeschouwing Portimonense - Belenenses (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:30 uur



In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Portimonense het zaterdag 3 november 2018 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Belenenses (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Portimonense en Belenenses geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 66 minuten. J. Martínez maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Portimonense vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van Jonatan in de 94e minuut zorgde er even later voor dat Belenenses weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Portimonense - Belenenses
Goals
1
1
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
98
110
Gevaarlijke aanvallen
49
38
Passes
271
487
Overtredingen
19
10
Buitenspel
2
1
Corners
1
6
Wissels
2
3
LIVE Portimonense - Belenenses 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Gonçalo Silva Belenenses
9' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Jonatan Belenenses
42' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Bruno Tabata Portimonense
51' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor André Santos Belenenses
66' Penalty Portimonense Penalty J. Martínez Portimonense 1-0
66' Wissel Belenenses Wissel O. Drame voor Rúben Ribeiro Belenenses
72' Wissel Belenenses Wissel Diogo Viana voor Eduardo Henrique Belenenses
78' Wissel Portimonense Wissel Lucas Fernandes voor Paulinho Portimonense
78' Wissel Belenenses Wissel Z. Bergdich voor Reinildo Belenenses
83' Wissel Portimonense Wissel Pepe voor Ewerton Portimonense
94' Penalty Belenenses Penalty Jonatan Belenenses 1-1
97' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Lucas Fernandes Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Belenenses
Opstellingen Portimonense - Belenenses
De opstellingen van Portimonense en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Belenenses zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Belenenses

Portimonense en Belenenses treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 1 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portimonense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Portimonense 0
Winst Belenenses 1
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 11e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Portimonense - Belenenses Opstelling Portimonense Opstelling Belenenses Live Portimonense - Belenenses Live Portimonense - Belenenses kijken Portimonense - Belenenses kijken Live Portimonense - Belenenses stream Portimonense - Belenenses Fox Sports Nabeschouwing Portimonense - Belenenses Uitslag Portimonense - Belenenses Statistieken Portimonense - Belenenses Primeira Liga 2018/2019 Portimonense - Belenenses wedden Portimonense - Belenenses gokken Portimonense - Belenenses Unibet