Nabeschouwing Portimonense - Boavista (0-2) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 13 augustus 2018 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Portimonense het maandag 13 augustus 2018 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Boavista (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Boavista is onder leiding van scheidsrechter João Carlos Santos Capela geëindigd in een 0-2 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door David Simão, waarmee Boavista met 0-1 de leiding nam. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het David Simão die Boavista op een 0-1 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Carlos Santos Capela, waardoor Boavista dankzij een 0-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portimonense - Boavista 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Sá Portimonense
20' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Sá Portimonense
21' Gele kaart Boavista Gele kaart voor F. Falcone Boavista
41' Gele kaart Boavista Gele kaart voor David Simão Boavista
47' Doelpunt Boavista Doelpunt David Simão met assist van Rochinha Boavista 0-1
50' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Neris Boavista
51' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Neris Boavista
58' Wissel Portimonense Wissel Ewerton voor Pedro Sá Portimonense
64' Wissel Boavista Wissel André Claro voor Mateus Boavista
67' Wissel Boavista Wissel Pedro Costa voor Fábio Espinho Boavista
67' Wissel Boavista Wissel Rafael Costa voor Fábio Espinho Boavista
69' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Bruno Tabata Portimonense
69' Wissel Portimonense Wissel Rochinha voor Portimonense
69' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Rochinha Boavista
72' Wissel Boavista Wissel Rafael Barbosa voor Felipe Macedo Boavista
72' Wissel Portimonense Wissel Rafael Barbosa voor Felipe Macedo Portimonense
75' Wissel Boavista Wissel William voor F. Falcone Boavista
75' Wissel Boavista Wissel Rafael Lopes voor F. Falcone Boavista
81' Wissel Portimonense Wissel J. Taofiq voor Wilson Manafá Portimonense
81' Wissel Portimonense Wissel T. Jibril voor Wilson Manafá Portimonense
93' Doelpunt Boavista Doelpunt André Claro Boavista 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Boavista
Opstellingen Portimonense - Boavista
De opstellingen van Portimonense en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Boavista

Portimonense en Boavista treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 14 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Portimonense als Boavista wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.