Nabeschouwing Portimonense - Desportivo Aves (1-1) || Primeira Liga

Zaterdag 23 februari 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga neemt Portimonense het zaterdag 23 februari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Desportivo Aves (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Portimonense en Desportivo Aves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Rodrigo Defendi, waarmee Desportivo Aves met 0-1 de leiding nam. Portimonense kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Martínez, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Portimonense - Desportivo Aves
Goals
1
1
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
11
7
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
139
99
Gevaarlijke aanvallen
57
30
Passes
571
258
Overtredingen
15
21
Buitenspel
1
2
Corners
5
6
Wissels
3
3
LIVE Portimonense - Desportivo Aves 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Baldé Desportivo Aves
21' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Rodrigo Defendi Desportivo Aves 0-1
40' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Jorge Fellipe Desportivo Aves
46' Wissel Portimonense Wissel Bruno Tabata voor Wellington Carvalho Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Paulinho voor Ruben Fernandes Portimonense
48' Doelpunt Portimonense Doelpunt J. Martínez Portimonense 1-1
67' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor J. Martínez Portimonense
70' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Braga voor Vitor Gomes Desportivo Aves
75' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedro Sá Portimonense
77' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Bruno Braga Desportivo Aves
81' Wissel Desportivo Aves Wissel Miguel Tavares voor Baldé Desportivo Aves
86' Wissel Desportivo Aves Wissel Rúben Oliveira voor Derley Desportivo Aves
91' Wissel Portimonense Wissel Aylton Boa Morte voor Dener Portimonense
Opstellingen Portimonense - Desportivo Aves
De opstellingen van Portimonense en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Desportivo Aves

Portimonense en Desportivo Aves treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge de Sousa en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Portimonense en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Portimonense 0
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 10e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Portimonense - Desportivo Aves Opstelling Portimonense Opstelling Desportivo Aves Live Portimonense - Desportivo Aves Live Portimonense - Desportivo Aves kijken Portimonense - Desportivo Aves kijken Live Portimonense - Desportivo Aves stream Portimonense - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Portimonense - Desportivo Aves Uitslag Portimonense - Desportivo Aves Statistieken Portimonense - Desportivo Aves Primeira Liga 2018/2019 Portimonense - Desportivo Aves wedden Portimonense - Desportivo Aves gokken Portimonense - Desportivo Aves Unibet