Nabeschouwing Porto - Santa Clara (1-0) || Primeira Liga

Zaterdag 20 april 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Porto het zaterdag 20 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Do Dragão in Porto.

Via de Porto - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Santa Clara (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Marega, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Porto dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Porto.

Wedstrijdstatistieken Porto - Santa Clara
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
14
6
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
153
67
Gevaarlijke aanvallen
72
23
Passes
537
323
Overtredingen
14
13
Buitenspel
2
4
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Porto - Santa Clara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Porto Doelpunt M. Marega Porto 1-0
61' Wissel Porto Wissel J. Corona voor Y. Brahimi Porto
63' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor M. Chrien Santa Clara
64' Wissel Porto Wissel Fernando voor Otavinho Porto
74' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Guilherme Schettine Santa Clara
74' Wissel Santa Clara Wissel Thiago Santana voor Osama Rashid Santa Clara
78' Wissel Porto Wissel Óliver Torres voor Tiquinho Porto
82' Wissel Santa Clara Wissel Pablo voor Zé Manuel Santa Clara
83' Gele kaart Porto Gele kaart voor J. Corona Porto
92' Gele kaart Porto Gele kaart voor Fernando Porto
Opstellingen Porto - Santa Clara
De opstellingen van Porto en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Santa Clara

Porto en Santa Clara treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Porto 0
Winst Santa Clara 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 2e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Porto - Santa Clara Opstelling Porto Opstelling Santa Clara Live Porto - Santa Clara Live Porto - Santa Clara kijken Porto - Santa Clara kijken Live Porto - Santa Clara stream Porto - Santa Clara Fox Sports Nabeschouwing Porto - Santa Clara Uitslag Porto - Santa Clara Statistieken Porto - Santa Clara Primeira Liga 2018/2019 Porto - Santa Clara wedden Porto - Santa Clara gokken Porto - Santa Clara Unibet