Nabeschouwing Rio Ave - Porto (2-2) || Primeira Liga

Vrijdag 26 april 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Rio Ave het vrijdag 26 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Porto (2-2)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Rio Ave en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door Y. Brahimi, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Junio zorgde ervoor dat Porto op 0-2 kwam te staan in de 22e minuut. In de 85e minuut wist Rio Ave de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Nuno Santos.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Rio Ave nadat Ronan in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn. In de 94e minuut moest Rio Ave verder met een man minder, nadat N. Jambor een tweede gele kaart kreeg.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Porto
Goals
2
2
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
10
10
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
96
110
Gevaarlijke aanvallen
37
40
Passes
362
421
Overtredingen
12
14
Buitenspel
4
2
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Rio Ave - Porto 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Porto Doelpunt Y. Brahimi met assist van Otavinho Porto 0-1
21' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Marega Porto
22' Eigen doelpunt Porto Eigen doelpunt Junio Porto 0-2
38' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Junio Rio Ave
69' Wissel Rio Ave Wissel Ronan voor Bruno Moreira Rio Ave
69' Wissel Rio Ave Wissel N. Jambor voor Tarantini Rio Ave
76' Wissel Porto Wissel Wilson Manafá voor Y. Brahimi Porto
80' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor N. Jambor Rio Ave
82' Wissel Rio Ave Wissel Joca voor Gabrielzinho Rio Ave
85' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Nuno Santos Rio Ave 1-2
85' Wissel Porto Wissel Tiquinho voor J. Corona Porto
87' Wissel Porto Wissel Bruno Costa voor Otavinho Porto
90' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Ronan Rio Ave 2-2
94' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor N. Jambor Rio Ave
Opstellingen Rio Ave - Porto
De opstellingen van Rio Ave en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Porto

Rio Ave en Porto treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rio Ave en Porto elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 0
Winst Porto 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 8e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rio Ave - Porto Opstelling Rio Ave Opstelling Porto Live Rio Ave - Porto Live Rio Ave - Porto kijken Rio Ave - Porto kijken Live Rio Ave - Porto stream Rio Ave - Porto Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Porto Uitslag Rio Ave - Porto Statistieken Rio Ave - Porto Primeira Liga 2018/2019 Rio Ave - Porto wedden Rio Ave - Porto gokken Rio Ave - Porto Unibet