Nabeschouwing Santa Clara - Desportivo Aves (0-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 16:00 uur



In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het zondag 10 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Desportivo Aves (0-0)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Santa Clara en Desportivo Aves geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Santa Clara dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Santa Clara - Desportivo Aves
Balbezit
67%
33%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
9
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
140
82
Gevaarlijke aanvallen
56
33
Passes
529
259
Overtredingen
18
14
Buitenspel
1
3
Corners
9
4
Wissels
3
2
LIVE Santa Clara - Desportivo Aves 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor L. Fariña Desportivo Aves
14' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Guilherme Schettine Santa Clara
53' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Ponck Desportivo Aves
62' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Francisco Ramos Santa Clara
77' Wissel Santa Clara Wissel Pablo voor Zé Manuel Santa Clara
83' Wissel Santa Clara Wissel M. Chrien voor Francisco Ramos Santa Clara
83' Wissel Desportivo Aves Wissel Miguel Tavares voor Baldé Desportivo Aves
88' Wissel Santa Clara Wissel M. Evouna voor Bruno Lamas Santa Clara
92' Wissel Desportivo Aves Wissel Rúben Oliveira voor Derley Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Desportivo Aves
Opstellingen Santa Clara - Desportivo Aves
De opstellingen van Santa Clara en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Desportivo Aves

Santa Clara en Desportivo Aves treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Santa Clara. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Santa Clara favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Santa Clara 1
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 8e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Santa Clara - Desportivo Aves Opstelling Santa Clara Opstelling Desportivo Aves Live Santa Clara - Desportivo Aves Live Santa Clara - Desportivo Aves kijken Santa Clara - Desportivo Aves kijken Live Santa Clara - Desportivo Aves stream Santa Clara - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Santa Clara - Desportivo Aves Uitslag Santa Clara - Desportivo Aves Statistieken Santa Clara - Desportivo Aves Primeira Liga 2018/2019 Santa Clara - Desportivo Aves wedden Santa Clara - Desportivo Aves gokken Santa Clara - Desportivo Aves Unibet