Nabeschouwing Santa Clara - Portimonense (2-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 3 februari 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het zondag 3 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Portimonense (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 2-1 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Jadson in de 26e minuut, waardoor Portimonense met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 33 minuten was het J. Martínez die Portimonense op een 0-1 voorsprong zette. Na de openingsgoal kwam Santa Clara in de 45e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Zé Manuel.

In de 74e minuut was het Santa Clara dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Fábio Cardoso, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira, waardoor Santa Clara dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Santa Clara - Portimonense 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Rode kaart Portimonense Rode kaart voor Jadson Portimonense
31' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Bruno Tabata Portimonense
33' Doelpunt Portimonense Doelpunt J. Martínez met assist van Tormena Portimonense 0-1
41' Wissel Santa Clara Wissel Pablo voor Kaio Pantaleão Santa Clara
42' Wissel Santa Clara Wissel Guilherme Schettine voor A. Stephens Santa Clara
45' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Zé Manuel Santa Clara 1-1
52' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Pablo Santa Clara
56' Wissel Portimonense Wissel E. Hackman voor Dener Portimonense
62' Wissel Santa Clara Wissel Lucas Marques voor Bruno Lamas Santa Clara
68' Wissel Portimonense Wissel Paulinho voor Bruno Tabata Portimonense
69' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Zé Manuel Santa Clara
74' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Fábio Cardoso met assist van D. Pineda Santa Clara 2-1
84' Wissel Portimonense Wissel Aylton Boa Morte voor Wellington Carvalho Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Portimonense
Opstellingen Santa Clara - Portimonense
De opstellingen van Santa Clara en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Portimonense

Santa Clara en Portimonense treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Santa Clara 0
Winst Portimonense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 10e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 8e plaats.