Nabeschouwing Santa Clara - Sporting Braga (3-3) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het zondag 19 augustus 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Sporting Braga (3-3)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Santa Clara en Sporting Braga geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Pablo, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Wilson Eduardo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Sporting Braga, waarmee Dyego Sousa zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 46 minuten deed Thiago Santana iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Santa Clara werd verkleind tot 1-3. In de 60e minuut kwam Santa Clara weer dichterbij, nadat Zé Manuel de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Santa Clara. In de 65e minuut was het Fábio Cardoso die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Santa Clara - Sporting Braga 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor João Novais Sporting Braga
24' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Pablo met assist van João Novais Sporting Braga 0-1
29' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Wilson Eduardo met assist van Sequeira Sporting Braga 0-2
39' Wissel Santa Clara Wissel Fernando voor P. Pacheco Santa Clara
40' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Dyego Sousa met assist van Ricardo Horta Sporting Braga 0-3
45' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Zé Manuel Santa Clara
45' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Ricardo Esgaio Sporting Braga
46' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Thiago Santana met assist van Patrick Santa Clara 1-3
55' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Thiago Santana Santa Clara
60' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Zé Manuel met assist van Thiago Santana Santa Clara 2-3
64' Wissel Sporting Braga Wissel João Palhinha voor Wilson Eduardo Sporting Braga
65' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Fábio Cardoso met assist van Osama Rashid Santa Clara 3-3
71' Wissel Santa Clara Wissel A. Stephens voor Thiago Santana Santa Clara
72' Wissel Sporting Braga Wissel Bruno Xadas voor Fransérgio Sporting Braga
75' Wissel Santa Clara Wissel Anderson Carvalho voor Zé Manuel Santa Clara
83' Wissel Sporting Braga Wissel Murilo voor Ricardo Esgaio Sporting Braga
90' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Ricardo Horta Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Sporting Braga
Opstellingen Santa Clara - Sporting Braga
De opstellingen van Santa Clara en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Sporting Braga

Santa Clara en Sporting Braga treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Filipe Cunha Folha Oliveira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Sporting Braga elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Santa Clara 0
Winst Sporting Braga 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 16e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 4e plaats.