Nabeschouwing Sporting Braga - Desportivo Aves (3-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Sporting Braga het zondag 26 augustus 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Desportivo Aves (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Rodrigo Defendi, waarmee Desportivo Aves met 0-1 de leiding nam. Sporting Braga kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Wilson Eduardo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 64e minuut zette João Palhinha zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting Braga de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Sporting Braga vergroot nadat Dyego Sousa de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sporting Braga.

LIVE Sporting Braga - Desportivo Aves 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Rodrigo Defendi met assist van Hamdou Elhouni Desportivo Aves 0-1
55' Wissel Sporting Braga Wissel Fábio Martins voor Ricardo Horta Sporting Braga
56' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Bruno Braga Desportivo Aves
59' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Nelson Lenho Desportivo Aves
60' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Wilson Eduardo met assist van Dyego Sousa Sporting Braga 1-1
64' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Amilton Desportivo Aves
64' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt João Palhinha met assist van Wilson Eduardo Sporting Braga 2-1
66' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Ricardo Esgaio Sporting Braga
68' Wissel Desportivo Aves Wissel Michel Douglas voor Bruno Braga Desportivo Aves
72' Wissel Desportivo Aves Wissel Vitor voor Amilton Desportivo Aves
74' Wissel Sporting Braga Wissel Claudemir voor João Palhinha Sporting Braga
78' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Dyego Sousa met assist van Claudemir Sporting Braga 3-1
81' Wissel Desportivo Aves Wissel L. Fariña voor Hamdou Elhouni Desportivo Aves
85' Wissel Sporting Braga Wissel Diogo Figueiras voor Marcelo Goiano Sporting Braga
90' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Derley Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Desportivo Aves
Opstellingen Sporting Braga - Desportivo Aves
De opstellingen van Sporting Braga en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Desportivo Aves

Sporting Braga en Desportivo Aves treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 30 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Desportivo Aves slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 4
Winst Desportivo Aves 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 6e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 17e plaats.