Nabeschouwing Sporting Braga - Santa Clara (1-0) || Primeira Liga 2018/2019

Dinsdag 29 januari 2019 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Sporting Braga het dinsdag 29 januari 2019 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Santa Clara (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter João Carlos Santos Capela geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Santa Clara kreeg in de 54e minuut een strafschop toegekend, die door Osama Rashid werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 56 minuten was het Dyego Sousa die Sporting Braga op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sporting Braga uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sporting Braga - Santa Clara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor A. Stephens Santa Clara
54' Penalty gemist Santa Clara Penalty gemist Osama Rashid Santa Clara
54' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Wellington Luís Sporting Braga
56' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Dyego Sousa Sporting Braga 1-0
62' Wissel Sporting Braga Wissel Fransérgio voor Ricardo Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo Horta voor João Novais Sporting Braga
67' Wissel Santa Clara Wissel Bruno Lamas voor M. Chrien Santa Clara
75' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Bruno Vianna Sporting Braga
78' Wissel Santa Clara Wissel Guilherme Schettine voor Kaio Pantaleão Santa Clara
82' Wissel Sporting Braga Wissel João Palhinha voor Paulinho Sporting Braga
86' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor Zé Manuel Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Santa Clara
Opstellingen Sporting Braga - Santa Clara
De opstellingen van Sporting Braga en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Santa Clara

Sporting Braga en Santa Clara treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 19 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Sporting Braga 0
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 3e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 10e plaats.