Nabeschouwing Sporting CP - Desportivo Aves (4-1) || Primeira Liga

Zondag 9 december 2018 - 21:00 uur

In de Primeira Liga neemt Sporting CP het zondag 9 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Desportivo Aves (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Rodrigo Defendi, waarmee Desportivo Aves met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van B. Dost in de 40e minuut zorgde er even later voor dat Sporting CP weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 46e minuut zette Nani zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting CP de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Sporting CP vergroot nadat B. Dost de 3-1 wist te scoren. In de 55e minuut moest Sporting CP verder met een man minder, nadat M. Acuña een tweede gele kaart kreeg. In de 59e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Abdoulay Diaby die namens Sporting CP het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Sporting CP.

Wedstrijdstatistieken Sporting CP - Desportivo Aves
Goals
4
1
Balbezit
59%
41%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
10
15
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
93
113
Gevaarlijke aanvallen
33
41
Passes
468
310
Overtredingen
16
12
Buitenspel
2
0
Corners
3
6
Wissels
2
3
LIVE Sporting CP - Desportivo Aves 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Rodrigo Defendi met assist van Rodrigo Defendi Desportivo Aves 0-1
30' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuña Sporting CP
30' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Vitor Gomes Desportivo Aves
31' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Rodrigo Defendi Desportivo Aves
34' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Vitor Desportivo Aves
40' Penalty Sporting CP Penalty B. Dost Sporting CP 1-1
46' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Nani met assist van Bruno Fernandes Sporting CP 2-1
48' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van Bruno Fernandes Sporting CP 3-1
55' Tweede gele kaart Sporting CP Tweede gele kaart voor M. Acuña Sporting CP
58' Wissel Sporting CP Wissel Jefferson voor Wendel Sporting CP
58' Wissel Desportivo Aves Wissel Derley voor Hamdou Elhouni Desportivo Aves
59' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Abdoulay Diaby met assist van Bruno Fernandes Sporting CP 4-1
62' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Derley Desportivo Aves
64' Wissel Desportivo Aves Wissel Ricardo Rodrigues voor Rúben Oliveira Desportivo Aves
72' Wissel Sporting CP Wissel Bruno César voor Abdoulay Diaby Sporting CP
76' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Ponck Desportivo Aves
79' Wissel Desportivo Aves Wissel L. Fariña voor I. El Adoua Desportivo Aves
Opstellingen Sporting CP - Desportivo Aves
De opstellingen van Sporting CP en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Desportivo Aves

Sporting CP en Desportivo Aves treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting CP en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Sporting CP 0
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 4e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sporting CP - Desportivo Aves Opstelling Sporting CP Opstelling Desportivo Aves Live Sporting CP - Desportivo Aves Live Sporting CP - Desportivo Aves kijken Sporting CP - Desportivo Aves kijken Live Sporting CP - Desportivo Aves stream Sporting CP - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Sporting CP - Desportivo Aves Uitslag Sporting CP - Desportivo Aves Statistieken Sporting CP - Desportivo Aves Primeira Liga 2018/2019 Sporting CP - Desportivo Aves wedden Sporting CP - Desportivo Aves gokken Sporting CP - Desportivo Aves Unibet