Nabeschouwing Tondela - Boavista (1-0) || Primeira Liga

Vrijdag 19 april 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Tondela het vrijdag 19 april 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Boavista (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Boavista is onder leiding van scheidsrechter Artur Soares Dias geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van S. Sparagna zette Tondela op een 1-0 voorsprong in de 17e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Tondela.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Boavista
Goals
1
0
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
19
16
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
96
119
Gevaarlijke aanvallen
58
42
Passes
304
344
Overtredingen
13
18
Buitenspel
1
1
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Tondela - Boavista 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Eigen doelpunt Tondela Eigen doelpunt S. Sparagna Tondela 1-0
23' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Icaro Tondela
47' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Y. Njie Boavista
46' Wissel Boavista Wissel Mateus voor S. Sparagna Boavista
46' Wissel Boavista Wissel F. Falcone voor Matheus Índio Boavista
56' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Talocha Boavista
61' Wissel Tondela Wissel Pité voor António Xavier Tondela
66' Wissel Boavista Wissel Bueno voor Fábio Espinho Boavista
67' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Jubal Boavista
68' Wissel Tondela Wissel S. Peña voor P. Fernandes Tondela
78' Wissel Tondela Wissel J. Delgado voor J. Murillo Tondela
Opstellingen Tondela - Boavista
De opstellingen van Tondela en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Boavista

Tondela en Boavista treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tondela en Boavista elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Boavista 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 15e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tondela - Boavista Opstelling Tondela Opstelling Boavista Live Tondela - Boavista Live Tondela - Boavista kijken Tondela - Boavista kijken Live Tondela - Boavista stream Tondela - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Boavista Uitslag Tondela - Boavista Statistieken Tondela - Boavista Primeira Liga 2018/2019 Tondela - Boavista wedden Tondela - Boavista gokken Tondela - Boavista Unibet