Nabeschouwing Tondela - Desportivo Aves (0-2) || Primeira Liga

Maandag 28 januari 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga neemt Tondela het maandag 28 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Desportivo Aves (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 0-2 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Jorge Fernandes in de 39e minuut, waardoor Tondela met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 58 minuten was het Ponck die Desportivo Aves op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Desportivo Aves via een goal van Baldé in de 73e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Desportivo Aves.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Desportivo Aves
Balbezit
60%
40%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
117
72
Gevaarlijke aanvallen
55
35
Passes
460
315
Overtredingen
11
19
Buitenspel
0
2
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Tondela - Desportivo Aves 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Tondela Gele kaart voor João Jaquité Tondela
31' Wissel Tondela Wissel F. Moufi voor David Bruno Tondela
39' Rode kaart Tondela Rode kaart voor Jorge Fernandes Tondela
51' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Bruno Monteiro Tondela
56' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Jorge Fellipe Desportivo Aves
58' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Ponck Desportivo Aves 0-1
65' Wissel Tondela Wissel A. Tembeng voor João Jaquité Tondela
73' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Baldé met assist van Vitor Desportivo Aves 0-2
73' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Braga voor Claudio Falcão Desportivo Aves
76' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor J. Delgado Tondela
78' Wissel Desportivo Aves Wissel Ricardo Rodrigues voor Luquinhas Desportivo Aves
85' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Gomes voor Baldé Desportivo Aves
Opstellingen Tondela - Desportivo Aves
De opstellingen van Tondela en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Desportivo Aves

Tondela en Desportivo Aves treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tondela en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 12e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tondela - Desportivo Aves Opstelling Tondela Opstelling Desportivo Aves Live Tondela - Desportivo Aves Live Tondela - Desportivo Aves kijken Tondela - Desportivo Aves kijken Live Tondela - Desportivo Aves stream Tondela - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Desportivo Aves Uitslag Tondela - Desportivo Aves Statistieken Tondela - Desportivo Aves Primeira Liga 2018/2019 Tondela - Desportivo Aves wedden Tondela - Desportivo Aves gokken Tondela - Desportivo Aves Unibet