Nabeschouwing Tondela - Porto (0-3) || Primeira Liga

Vrijdag 22 februari 2019 - 22:15 uur

In de Primeira Liga neemt Tondela het vrijdag 22 februari 2019 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Porto (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Porto is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 0-3 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Pepe, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Porto vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Óliver Torres op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Porto, waarmee H. Herrera zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Porto dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Porto
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
117
115
Gevaarlijke aanvallen
36
51
Passes
346
450
Overtredingen
13
25
Buitenspel
3
4
Corners
3
6
Wissels
3
3
LIVE Tondela - Porto 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Porto Doelpunt Pepe Porto 0-1
19' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Ricardo Alves Tondela
42' Wissel Tondela Wissel João Pedro voor João Jaquité Tondela
52' Doelpunt Porto Doelpunt Óliver Torres Porto 0-2
59' Wissel Tondela Wissel Pité voor António Xavier Tondela
68' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor J. Delgado Tondela
69' Wissel Porto Wissel M. Pereira voor Wilson Manafá Porto
70' Wissel Porto Wissel Y. Brahimi voor Fernando Porto
72' Gele kaart Porto Gele kaart voor Pepe Porto
74' Doelpunt Porto Doelpunt H. Herrera met assist van Y. Brahimi Porto 0-3
75' Wissel Porto Wissel André Pereira voor H. Herrera Porto
Opstellingen Tondela - Porto
De opstellingen van Tondela en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Porto

Tondela en Porto treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tondela en Porto elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Porto 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 11e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tondela - Porto Opstelling Tondela Opstelling Porto Live Tondela - Porto Live Tondela - Porto kijken Tondela - Porto kijken Live Tondela - Porto stream Tondela - Porto Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Porto Uitslag Tondela - Porto Statistieken Tondela - Porto Primeira Liga 2018/2019 Tondela - Porto wedden Tondela - Porto gokken Tondela - Porto Unibet