Nabeschouwing Tondela - Rio Ave (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 26 augustus 2018 - 19:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Tondela het zondag 26 augustus 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Rio Ave (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Tondela en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Galeno, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Tondela kwam na 57 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Peña, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 91e minuut moest Tondela verder met een man minder nadat Tómané een rode kaart had gekregen. Het lukte Rio Ave in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Tondela - Rio Ave 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Junio Rio Ave
17' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Galeno met assist van Gelson Rio Ave 0-1
30' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Gelson Rio Ave
31' Wissel Tondela Wissel S. Peña voor C. Arango Tondela
46' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor J. Delgado Tondela
57' Doelpunt Tondela Doelpunt S. Peña met assist van David Bruno Tondela 1-1
61' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Jorge Fernandes Tondela
71' Wissel Rio Ave Wissel João Schmidt voor Leandrinho Rio Ave
74' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Bruno Monteiro Tondela
80' Wissel Tondela Wissel P. Sabbag voor Bruno Monteiro Tondela
81' Wissel Rio Ave Wissel D. Furtado voor Gelson Rio Ave
82' Wissel Rio Ave Wissel L. M. Reis d. voor Afonso Figueiredo Rio Ave
91' Rode kaart Tondela Rode kaart voor Tómané Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Rio Ave
Opstellingen Tondela - Rio Ave
De opstellingen van Tondela en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Rio Ave

Tondela en Rio Ave treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 16 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Tondela als Rio Ave wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Tondela 2
Winst Rio Ave 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 15e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 9e plaats.