Nabeschouwing Tondela - Sporting CP (2-1) || Primeira Liga

Maandag 7 januari 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga neemt Tondela het maandag 7 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Sporting CP (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Sporting CP is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 2-1 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tondela kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Delgado. In de 50e minuut kreeg João Jaquité van Tondela voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Tondela de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Tondela via een goal van Tómané in de 74e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 76e minuut was het Sporting CP dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van J. Mathieu, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida, waardoor Tondela dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Sporting CP
Goals
2
1
Balbezit
27%
73%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
5
4
Schoten totaal
7
22
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
64
117
Gevaarlijke aanvallen
28
67
Passes
183
465
Overtredingen
23
17
Buitenspel
1
1
Corners
4
11
Wissels
3
2
LIVE Tondela - Sporting CP 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Tondela Doelpunt J. Delgado met assist van António Xavier Tondela 1-0
11' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Nani Sporting CP
11' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Hélder Tavares Tondela
13' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Abdoulay Diaby Sporting CP
28' Gele kaart Tondela Gele kaart voor João Jaquité Tondela
42' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Tómané Tondela
46' Wissel Sporting CP Wissel F. Montero voor N. Gudelj Sporting CP
47' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
50' Tweede gele kaart Tondela Tweede gele kaart voor João Jaquité Tondela
60' Gele kaart Tondela Gele kaart voor David Bruno Tondela
60' Wissel Tondela Wissel Pité voor J. Delgado Tondela
74' Doelpunt Tondela Doelpunt Tómané met assist van David Bruno Tondela 2-0
76' Doelpunt Sporting CP Doelpunt J. Mathieu met assist van F. Montero Sporting CP 2-1
84' Wissel Sporting CP Wissel André Pinto voor Nani Sporting CP
85' Wissel Tondela Wissel João Reis voor António Xavier Tondela
88' Wissel Tondela Wissel Icaro voor Bruno Monteiro Tondela
93' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor M. Acuña Sporting CP
Opstellingen Tondela - Sporting CP
De opstellingen van Tondela en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Sporting CP

Tondela en Sporting CP treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tondela en Sporting CP elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Sporting CP 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 14e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Tondela - Sporting CP Opstelling Tondela Opstelling Sporting CP Live Tondela - Sporting CP Live Tondela - Sporting CP kijken Tondela - Sporting CP kijken Live Tondela - Sporting CP stream Tondela - Sporting CP Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Sporting CP Uitslag Tondela - Sporting CP Statistieken Tondela - Sporting CP Primeira Liga 2018/2019 Tondela - Sporting CP wedden Tondela - Sporting CP gokken Tondela - Sporting CP Unibet