Nabeschouwing Vitória Guimarães - Benfica (0-1) || Primeira Liga

Vrijdag 18 januari 2019 - 22:15 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het vrijdag 18 januari 2019 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Benfica (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Benfica is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 0-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door H. Seferović, waarmee Benfica met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins, waardoor Benfica de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Benfica
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
174
95
Gevaarlijke aanvallen
55
28
Passes
408
447
Overtredingen
13
11
Buitenspel
3
4
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Vitória Guimarães - Benfica 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Gele kaart Benfica Gele kaart voor G. Conti Benfica
58' Wissel Vitória Guimarães Wissel F. S. Welthon voor Alexandre Guedes Vitória Guimarães
62' Wissel Benfica Wissel Rafa Silva voor Pizzi Benfica
69' Wissel Vitória Guimarães Wissel João Carlos voor J. Amoah Vitória Guimarães
70' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor F. Sacko Vitória Guimarães
71' Wissel Benfica Wissel H. Seferović voor N. Castillo Benfica
77' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor Filipe Soares Vitória Guimarães
81' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferović met assist van André Almeida Benfica 0-1
84' Gele kaart Benfica Gele kaart voor André Almeida Benfica
84' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor André André Vitória Guimarães
85' Wissel Vitória Guimarães Wissel O. John voor André André Vitória Guimarães
91' Wissel Benfica Wissel Gedson Fernandes voor João Félix Benfica
95' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor A. Wakaso Vitória Guimarães
Opstellingen Vitória Guimarães - Benfica
De opstellingen van Vitória Guimarães en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Benfica

Vitória Guimarães en Benfica treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Benfica elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 0
Winst Benfica 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 5e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Guimarães - Benfica Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Benfica Live Vitória Guimarães - Benfica Live Vitória Guimarães - Benfica kijken Vitória Guimarães - Benfica kijken Live Vitória Guimarães - Benfica stream Vitória Guimarães - Benfica Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Benfica Uitslag Vitória Guimarães - Benfica Statistieken Vitória Guimarães - Benfica Primeira Liga 2018/2019 Vitória Guimarães - Benfica wedden Vitória Guimarães - Benfica gokken Vitória Guimarães - Benfica Unibet