Nabeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves (0-2) || Primeira Liga

Vrijdag 19 april 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het vrijdag 19 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 0-2 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Derley, waarmee Desportivo Aves met 0-1 de leiding nam. Desportivo Aves vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Baldé op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Desportivo Aves.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Desportivo Aves
Balbezit
64%
36%
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
155
74
Gevaarlijke aanvallen
71
29
Passes
550
316
Overtredingen
12
14
Buitenspel
0
1
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Vitória Guimarães - Desportivo Aves 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Derley met assist van Luquinhas Desportivo Aves 0-1
46' Wissel Vitória Guimarães Wissel Rochinha voor Davidson Vitória Guimarães
46' Wissel Vitória Guimarães Wissel Welthon voor J. Amoah Vitória Guimarães
66' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Baldé met assist van Rodrigo Defendi Desportivo Aves 0-2
74' Wissel Vitória Guimarães Wissel João Carlos voor A. Wakaso Vitória Guimarães
85' Wissel Desportivo Aves Wissel L. Fariña voor Vitor Gomes Desportivo Aves
90' Wissel Desportivo Aves Wissel Miguel Tavares voor Luquinhas Desportivo Aves
Opstellingen Vitória Guimarães - Desportivo Aves
De opstellingen van Vitória Guimarães en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves

Vitória Guimarães en Desportivo Aves treffen elkaar in de 30e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 0
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Guimarães - Desportivo Aves Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Desportivo Aves Live Vitória Guimarães - Desportivo Aves Live Vitória Guimarães - Desportivo Aves kijken Vitória Guimarães - Desportivo Aves kijken Live Vitória Guimarães - Desportivo Aves stream Vitória Guimarães - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Desportivo Aves Uitslag Vitória Guimarães - Desportivo Aves Statistieken Vitória Guimarães - Desportivo Aves Primeira Liga 2018/2019 Vitória Guimarães - Desportivo Aves wedden Vitória Guimarães - Desportivo Aves gokken Vitória Guimarães - Desportivo Aves Unibet