Nabeschouwing Vitória Guimarães - Moreirense (1-0) || Primeira Liga

Vrijdag 11 januari 2019 - 22:15 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het vrijdag 11 januari 2019 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Moreirense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 47 minuten. Tozé maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Vitória Guimarães vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 70e minuut moest Tozé van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Vitória Guimarães verder met een speler minder.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Vitória Guimarães uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Moreirense
Goals
1
0
Balbezit
53%
47%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
9
Schoten op doel
3
0
Passes
448
387
Overtredingen
14
20
Buitenspel
3
0
Corners
6
6
LIVE Vitória Guimarães - Moreirense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor A. Wakaso Vitória Guimarães
20' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor Pêpê Rodrigues Vitória Guimarães
35' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Nenê Moreirense
46' Wissel Moreirense Wissel D. Texeira voor Nenê Moreirense
47' Penalty Vitória Guimarães Penalty Tozé Vitória Guimarães 1-0
50' Wissel Vitória Guimarães Wissel O. Estupiñán voor Alexandre Guedes Vitória Guimarães
64' Wissel Moreirense Wissel Pedro Nuno voor Fabio Pacheco Moreirense
68' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor João Aurélio Moreirense
69' Wissel Vitória Guimarães Wissel Miguel Oliveira voor Pêpê Rodrigues Vitória Guimarães
69' Wissel Vitória Guimarães Wissel T. Boyd voor O. John Vitória Guimarães
70' Rode kaart Vitória Guimarães Rode kaart voor Tozé Vitória Guimarães
76' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor João Aurélio Moreirense
93' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor T. Boyd Vitória Guimarães
Opstellingen Vitória Guimarães - Moreirense
De opstellingen van Vitória Guimarães en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Moreirense

Vitória Guimarães en Moreirense treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Moreirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 0
Winst Moreirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Guimarães - Moreirense Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Moreirense Live Vitória Guimarães - Moreirense Live Vitória Guimarães - Moreirense kijken Vitória Guimarães - Moreirense kijken Live Vitória Guimarães - Moreirense stream Vitória Guimarães - Moreirense Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Moreirense Uitslag Vitória Guimarães - Moreirense Statistieken Vitória Guimarães - Moreirense Primeira Liga 2018/2019 Vitória Guimarães - Moreirense wedden Vitória Guimarães - Moreirense gokken Vitória Guimarães - Moreirense Unibet