Nabeschouwing Vitória Guimarães - Rio Ave (3-2) || Primeira Liga

Zondag 9 december 2018 - 18:30 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het zondag 9 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Rio Ave (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 3-2 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 17 minuten. André André maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Vitória Guimarães vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van Carlos in de 22e minuut zorgde er even later voor dat Rio Ave weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 43e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het André André van Vitória Guimarães die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Gabrielzinho de 2-2 maakte voor Rio Ave. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Vitória Guimarães dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Pedrão de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nuno Miguel Serrano Almeida bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Vitória Guimarães.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Rio Ave
Goals
3
2
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
4
2
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
85
97
Gevaarlijke aanvallen
43
29
Passes
307
446
Overtredingen
20
15
Buitenspel
1
1
Corners
3
7
Wissels
3
3
LIVE Vitória Guimarães - Rio Ave 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Penalty Vitória Guimarães Penalty André André Vitória Guimarães 1-0
20' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor Alexandre Guedes Vitória Guimarães
22' Penalty Rio Ave Penalty Carlos Rio Ave 1-1
43' Penalty Vitória Guimarães Penalty André André Vitória Guimarães 2-1
53' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Gabrielzinho met assist van Fábio Coentrão Rio Ave 2-2
61' Wissel Vitória Guimarães Wissel O. John voor Mattheus Vitória Guimarães
65' Wissel Rio Ave Wissel Galeno voor Gabrielzinho Rio Ave
65' Wissel Vitória Guimarães Wissel F. Hanin voor Filipe Soares Vitória Guimarães
73' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Fábio Coentrão Rio Ave
74' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor Pedrão Vitória Guimarães
77' Wissel Vitória Guimarães Wissel Pêpê Rodrigues voor Davidson Vitória Guimarães
79' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor André André Vitória Guimarães
83' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor F. Sacko Vitória Guimarães
85' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Diego Lopes Rio Ave
86' Wissel Rio Ave Wissel Murilo voor Fábio Coentrão Rio Ave
87' Doelpunt Vitória Guimarães Doelpunt Pedrão met assist van Tozé Vitória Guimarães 3-2
88' Wissel Rio Ave Wissel Gelson voor N. Jambor Rio Ave
Opstellingen Vitória Guimarães - Rio Ave
De opstellingen van Vitória Guimarães en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Rio Ave

Vitória Guimarães en Rio Ave treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Rio Ave elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 0
Winst Rio Ave 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 5e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Guimarães - Rio Ave Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Rio Ave Live Vitória Guimarães - Rio Ave Live Vitória Guimarães - Rio Ave kijken Vitória Guimarães - Rio Ave kijken Live Vitória Guimarães - Rio Ave stream Vitória Guimarães - Rio Ave Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Rio Ave Uitslag Vitória Guimarães - Rio Ave Statistieken Vitória Guimarães - Rio Ave Primeira Liga 2018/2019 Vitória Guimarães - Rio Ave wedden Vitória Guimarães - Rio Ave gokken Vitória Guimarães - Rio Ave Unibet