Nabeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara (2-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 16:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Guimarães het zondag 11 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Davidson, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 81e minuut voor dat Vitória SC via André André op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães.

LIVE Vitória Guimarães - Santa Clara 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Davidson Vitória SC 1-0
36' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor César Santa Clara
60' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor D. Pineda Santa Clara
67' Wissel Santa Clara Wissel M. Chrien voor Anderson Carvalho Santa Clara
68' Wissel Vitória SC Wissel Hélder Ferreira voor Davidson Vitória SC
78' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Bruno Lamas Santa Clara
78' Wissel Santa Clara Wissel A. Arroyo voor Zé Manuel Santa Clara
79' Wissel Vitória SC Wissel Pêpê Rodrigues voor Mattheus Vitória SC
81' Penalty Vitória SC Penalty André André Vitória SC 2-0
84' Wissel Vitória SC Wissel Welthon voor Alexandre Guedes Vitória SC
89' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Welthon Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Santa Clara
Opstellingen Vitória Guimarães - Santa Clara
De opstellingen van Vitória Guimarães en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara

Vitória Guimarães en Santa Clara treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Vitória Guimarães 0
Winst Santa Clara 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 9e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 7e plaats.