Nabeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara (2-0) || Primeira Liga

Zondag 11 november 2018 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het zondag 11 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra geëindigd in een 2-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Davidson, waarmee Vitória Guimarães met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 81e minuut voor dat Vitória Guimarães via André André op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Santa Clara
Goals
2
0
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
20
8
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
114
84
Gevaarlijke aanvallen
65
30
Passes
511
362
Overtredingen
14
12
Buitenspel
2
0
Corners
10
3
Wissels
3
3
LIVE Vitória Guimarães - Santa Clara 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Vitória Guimarães Doelpunt Davidson Vitória Guimarães 1-0
36' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor César Santa Clara
60' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor D. Pineda Santa Clara
67' Wissel Santa Clara Wissel M. Chrien voor Anderson Carvalho Santa Clara
68' Wissel Vitória Guimarães Wissel Hélder Ferreira voor Davidson Vitória Guimarães
78' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Bruno Lamas Santa Clara
78' Wissel Santa Clara Wissel A. Arroyo voor Zé Manuel Santa Clara
79' Wissel Vitória Guimarães Wissel Pêpê Rodrigues voor Mattheus Vitória Guimarães
81' Penalty Vitória Guimarães Penalty André André Vitória Guimarães 2-0
84' Wissel Vitória Guimarães Wissel Welthon voor Alexandre Guedes Vitória Guimarães
89' Gele kaart Vitória Guimarães Gele kaart voor Welthon Vitória Guimarães
Opstellingen Vitória Guimarães - Santa Clara
De opstellingen van Vitória Guimarães en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara

Vitória Guimarães en Santa Clara treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 0
Winst Santa Clara 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 9e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Guimarães - Santa Clara Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Santa Clara Live Vitória Guimarães - Santa Clara Live Vitória Guimarães - Santa Clara kijken Vitória Guimarães - Santa Clara kijken Live Vitória Guimarães - Santa Clara stream Vitória Guimarães - Santa Clara Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Santa Clara Uitslag Vitória Guimarães - Santa Clara Statistieken Vitória Guimarães - Santa Clara Primeira Liga 2018/2019 Vitória Guimarães - Santa Clara wedden Vitória Guimarães - Santa Clara gokken Vitória Guimarães - Santa Clara Unibet