Nabeschouwing Vitória Guimarães - Tondela (1-0) || Primeira Liga 2018/2019

Vrijdag 31 augustus 2018 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Guimarães het vrijdag 31 augustus 2018 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Tondela (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 1-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door A. Wakaso, waarmee Vitória SC met 1-0 de leiding nam. In de 88e minuut moest C. Arango van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Tondela verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Vitória Guimarães.

LIVE Vitória Guimarães - Tondela 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Bruno Monteiro Tondela
18' Doelpunt Vitória SC Doelpunt A. Wakaso met assist van João Afonso Vitória SC 1-0
36' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Carlos Vitória SC
54' Wissel Vitória SC Wissel O. John voor João Carlos Vitória SC
54' Wissel Vitória SC Wissel F. Pedro voor J. Amoah Vitória SC
63' Wissel Tondela Wissel J. Murillo voor António Xavier Tondela
70' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Wakaso Vitória SC
70' Wissel Vitória SC Wissel T. Boyd voor Davidson Vitória SC
76' Wissel Tondela Wissel P. Sabbag voor Bruno Monteiro Tondela
88' Rode kaart Tondela Rode kaart voor C. Arango Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Tondela
Opstellingen Vitória Guimarães - Tondela
De opstellingen van Vitória Guimarães en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Tondela

Vitória Guimarães en Tondela treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 5 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 3
Winst Tondela 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 12e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 16e plaats.