Nabeschouwing Vitória Setúbal - Moreirense (3-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Moreirense (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Hildeberto Pereira, waarmee Vitória FC met 1-0 de leiding nam. In de 55e minuut moest Neto van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Moreirense verder met een speler minder. Door een benutte penalty kwam Vitória FC vervolgens op 2-0. Het was Hildeberto Pereira die vanaf 11 meter wist te scoren in de 71e minuut.

In de 85e minuut volgde een derde treffer van Vitória FC, waarmee Hildeberto Pereira zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 90e minuut moest Moreirense verder met een man minder, nadat R. Halliche een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Vitória Setúbal dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Vitória Setúbal - Moreirense 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Hildeberto Pereira met assist van Éber Vitória FC 1-0
46' Wissel Moreirense Wissel Chiquinho voor Pedro Nuno Moreirense
55' Rode kaart Moreirense Rode kaart voor Neto Moreirense
56' Wissel Vitória FC Wissel Nuno Valente voor Costinha Vitória FC
63' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Semedo Vitória FC
65' Wissel Moreirense Wissel P. Rodríguez voor Arsénio Moreirense
71' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor R. Halliche Moreirense
71' Penalty Vitória FC Penalty Hildeberto Pereira Vitória FC 2-0
73' Wissel Vitória FC Wissel Rúben Micael voor Semedo Vitória FC
75' Wissel Moreirense Wissel Bruno Silva voor Nenê Moreirense
80' Wissel Vitória FC Wissel Alexandre Ferreira voor Frédéric Mendy Vitória FC
84' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Ivanildo Fernandes Moreirense
85' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Hildeberto Pereira Vitória FC 3-0
86' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Hildeberto Pereira Vitória FC
90' Tweede gele kaart Moreirense Tweede gele kaart voor R. Halliche Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Moreirense
Opstellingen Vitória Setúbal - Moreirense
De opstellingen van Vitória Setúbal en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Moreirense

Vitória Setúbal en Moreirense treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 15 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Vitória Setúbal favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 5
Winst Moreirense 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 14e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 12e plaats.