Nabeschouwing Vitória Setúbal - Tondela (0-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 10 maart 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Setúbal het zondag 10 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Tondela (0-0)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Tondela geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Pité van Tondela. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 46e minuut het veld moest verlaten. In de 77e minuut was het Vitória FC dat via J. Murillo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Het was Vitória Setúbal dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Vitória Setúbal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Vitória Setúbal - Tondela 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Tondela Gele kaart voor João Pedro Tondela
10' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Éber Vitória FC
27' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Mano Vitória FC
36' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Ricardo Alves Tondela
46' Wissel Vitória FC Wissel Ricardo Alves voor Vitória FC
48' Wissel Tondela Wissel Tómané voor Tondela
46' Tweede gele kaart Tondela Tweede gele kaart voor Pité S. Peña Tondela
46' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Jorge Fernandes Icaro Tondela
46' Wissel Tondela Wissel André Sousa voor Mano Tondela
51' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Jorge Fernandes Tondela
63' Wissel Vitória FC Wissel Rúben Micael voor Nuno Valente Vitória FC
67' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Delgado Tondela
77' Doelpunt Vitória FC Doelpunt J. Murillo met assist van J. Delgado Vitória FC
78' Wissel Tondela Wissel Tiago Castro voor Éber Tondela
80' Wissel Vitória FC Wissel J. Cádiz voor Vitória FC
83' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Pité Vitória FC
83' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Pité Tondela
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Tondela
Opstellingen Vitória Setúbal - Tondela
De opstellingen van Vitória Setúbal en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Tondela

Vitória Setúbal en Tondela treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Tondela in de Primeira Liga vond plaats op 28 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Vitória Setúbal favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Tondela slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 4
Winst Tondela 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 15e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 16e plaats.