In de Primera División neemt Cádiz het dinsdag 18 januari 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Espanyol. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Mirandilla in Cádiz.

Via de Cádiz - Espanyol live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cádiz - Espanyol (2-2)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Cádiz en Espanyol geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door M. Morlanes, waarmee Espanyol met 0-1 de leiding nam. Cádiz kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Negredo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette I. Alejo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cádiz de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Espanyol nadat R. de Tomas in de 96e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Cádiz - Espanyol
Goals
2
2
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
10
14
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
111
106
Gevaarlijke aanvallen
36
41
Passes
384
436
Overtredingen
14
9
Buitenspel
0
2
Corners
3
2
Wissels
5
4
LIVE Cádiz - Espanyol 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cádiz - Espanyol teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Espanyol Doelpunt M. Morlanes met assist van S. Darder Espanyol 0-1
46' Wissel Cádiz Wissel V. Chust voor J. Cala Cádiz
46' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Fali Cádiz
54' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Negredo Cádiz 1-1
58' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor A. Espino Cádiz
64' Wissel Espanyol Wissel A. Vidal voor O. Gil Espanyol
64' Wissel Espanyol Wissel N. Melamed voor A. Embarba Espanyol
68' Wissel Cádiz Wissel S. Arzamendia voor A. Perea Cádiz
73' Wissel Cádiz Wissel R. Sobrino voor C. Lozano Cádiz
73' Wissel Cádiz Wissel I. Alejo voor S. Sanchez Cádiz
74' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor I. Alejo Cádiz
78' Wissel Cádiz Wissel R. Parra voor I. Carcelen Cádiz
79' Gele kaart Espanyol Gele kaart voor L. Cabrera Espanyol
80' VAR: Afgekeurd doelpunt Á. Negredo Sánchez Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding Á. Negredo Sánchez Cádiz
81' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor J. Ledesma Cádiz
83' Wissel Espanyol Wissel L. Moron voor O. Melendo Espanyol
91' Doelpunt Cádiz Doelpunt I. Alejo met assist van A. Negredo Cádiz 2-1
91' Wissel Espanyol Wissel D. Lopez voor F. Calero Espanyol
96' Doelpunt Espanyol Doelpunt R. de Tomas met assist van S. Darder Espanyol 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cádiz - Espanyol
Opstellingen Cádiz - Espanyol
De opstellingen van Cádiz en Espanyol zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cádiz gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Espanyol zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cádiz - Espanyol

Cádiz en Espanyol treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cádiz en Espanyol in de Primera División vond plaats op 18 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Espanyol. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Cádiz favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Espanyol slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cádiz 2
Winst Espanyol 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cádiz op een 19e positie staat, terwijl we Espanyol terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cádiz - Espanyol Opstelling Cádiz Opstelling Espanyol Live Cádiz - Espanyol Live Cádiz - Espanyol kijken Cádiz - Espanyol kijken Live Cádiz - Espanyol stream Cádiz - Espanyol Fox Sports Nabeschouwing Cádiz - Espanyol Uitslag Cádiz - Espanyol Statistieken Cádiz - Espanyol Primera División 2021/2022 Cádiz - Espanyol wedden Cádiz - Espanyol gokken Cádiz - Espanyol Unibet