Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo (1-2) || Primera División

Zaterdag 27 november 2021 - 14:00 uur

In de Primera División neemt Deportivo Alavés het zaterdag 27 november 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo (1-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Celta de Vigo is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door S. Mina, waarmee Celta de Vigo met 0-1 de leiding nam. Deportivo Alavés kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joselu, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 70e minuut was de ideale kans voor Celta de Vigo om te scoren. I. Aspas was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 70e minuut was het Celta de Vigo dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van I. Aspas, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pablo González Fuertes, waardoor Celta de Vigo dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Celta de Vigo
Goals
1
2
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
93
112
Gevaarlijke aanvallen
36
42
Passes
376
524
Overtredingen
12
15
Buitenspel
0
2
Corners
5
3
Wissels
5
5
LIVE Deportivo Alavés - Celta de Vigo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Celta de Vigo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt S. Mina met assist van K. Vazquez Celta de Vigo 0-1
21' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Joselu met assist van L. Rioja Deportivo Alavés 1-1
32' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
38' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor F. Lejeune Deportivo Alavés
46' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Cervi voor Nolito Celta de Vigo
50' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor B. Mendez Celta de Vigo
56' Wissel Celta de Vigo Wissel R. Tapia voor D. Suarez Celta de Vigo
56' Wissel Celta de Vigo Wissel A. Solari voor B. Mendez Celta de Vigo
57' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Aguirregabiria Deportivo Alavés
66' Wissel Celta de Vigo Wissel T. Galhardo voor S. Mina Celta de Vigo
70' Penalty gemist Celta de Vigo Penalty gemist I. Aspas Celta de Vigo
70' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas Celta de Vigo 1-2
71' Wissel Deportivo Alavés Wissel F. Pellistri voor E. Mendez Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Garcia voor T. Moya Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Pina voor M. Ndiaye Deportivo Alavés
78' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor P. Pons Deportivo Alavés
84' Wissel Celta de Vigo Wissel J. Murillo voor I. Aspas Celta de Vigo
85' Gele kaart Celta de Vigo Gele kaart voor R. Tapia Celta de Vigo
88' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Sylla voor R. Duarte Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Celta de Vigo
Opstellingen Deportivo Alavés - Celta de Vigo
De opstellingen van Deportivo Alavés en Celta de Vigo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Celta de Vigo zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo

Deportivo Alavés en Celta de Vigo treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 6 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 5
Winst Celta de Vigo 6
Gelijkspel 1
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 14e positie staat, terwijl we Celta de Vigo terugvinden op de 15e plaats.

Tags
Deportivo Alavés - Celta de Vigo Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Celta de Vigo Live Deportivo Alavés - Celta de Vigo Live Deportivo Alavés - Celta de Vigo kijken Deportivo Alavés - Celta de Vigo kijken Live Deportivo Alavés - Celta de Vigo stream Deportivo Alavés - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Celta de Vigo Uitslag Deportivo Alavés - Celta de Vigo Statistieken Deportivo Alavés - Celta de Vigo Primera División 2021/2022 Deportivo Alavés - Celta de Vigo wedden Deportivo Alavés - Celta de Vigo gokken Deportivo Alavés - Celta de Vigo Unibet