Nabeschouwing Deportivo Alavés - Osasuna (0-2) || Primera División

Zaterdag 18 september 2021 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Deportivo Alavés het zaterdag 18 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Osasuna (0-2)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 0-2 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door D. Garcia, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 29e minuut voor dat Osasuna via R. Torres op 0-2 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Osasuna.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Osasuna
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
8
12
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
139
110
Gevaarlijke aanvallen
45
47
Passes
450
357
Overtredingen
8
11
Buitenspel
1
0
Corners
2
8
Wissels
5
5
LIVE Deportivo Alavés - Osasuna 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor V. Laguardia Deportivo Alavés
22' Doelpunt Osasuna Doelpunt D. Garcia met assist van R. Garcia Osasuna 0-1
28' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor T. Moya Deportivo Alavés
29' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor R. Duarte Deportivo Alavés
29' Penalty Osasuna Penalty R. Torres Osasuna 0-2
31' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor R. Torres Osasuna
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel F. Pellistri voor I. Martin Deportivo Alavés
46' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. Ndiaye voor T. Pina Deportivo Alavés
64' Wissel Deportivo Alavés Wissel S. Garcia voor T. Moya Deportivo Alavés
64' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Guidetti voor M. Sylla Deportivo Alavés
70' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor X. Navarro Deportivo Alavés
71' Wissel Osasuna Wissel Oier voor J. Moncayola Osasuna
73' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Torro Osasuna
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. de la Fuente voor R. Duarte Deportivo Alavés
82' Wissel Osasuna Wissel C. Avila voor Kike Osasuna
82' Wissel Osasuna Wissel J. Martinez voor R. Torres Osasuna
82' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor M. Sanchez Osasuna
88' Wissel Osasuna Wissel I. Perez voor R. Garcia Osasuna
88' Wissel Osasuna Wissel J. Grau voor D. Brasanac Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Osasuna
Opstellingen Deportivo Alavés - Osasuna
De opstellingen van Deportivo Alavés en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Osasuna

Deportivo Alavés en Osasuna treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Osasuna in de Primera División vond plaats op 27 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Osasuna favoriet. 6 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 1
Winst Osasuna 6
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 19e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Deportivo Alavés - Osasuna Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Osasuna Live Deportivo Alavés - Osasuna Live Deportivo Alavés - Osasuna kijken Deportivo Alavés - Osasuna kijken Live Deportivo Alavés - Osasuna stream Deportivo Alavés - Osasuna Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Osasuna Uitslag Deportivo Alavés - Osasuna Statistieken Deportivo Alavés - Osasuna Primera División 2021/2022 Deportivo Alavés - Osasuna wedden Deportivo Alavés - Osasuna gokken Deportivo Alavés - Osasuna Unibet