Nabeschouwing Deportivo Alavés - Valencia (2-1) || Primera División 2021/2022

Zondag 13 februari 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Deportivo Alavés het zondag 13 februari 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria-Gasteiz.

Via de Deportivo Alavés - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Valencia (2-1)

Het Primera División duel tussen Deportivo Alavés en Valencia is onder leiding van scheidsrechter Adrián Cordero Vega geëindigd in een 2-1 overwinning voor Deportivo Alavés. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Loum, waarmee Deportivo Alavés met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van G. Guedes in de 62e minuut zorgde er even later voor dat Valencia weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 76e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Joselu van Deportivo Alavés die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Adrián Cordero Vega, waardoor Deportivo Alavés dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Deportivo Alavés - Valencia 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt M. Loum Deportivo Alavés 1-0
37' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor N. Tenaglia Deportivo Alavés
47' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor T. Pina Deportivo Alavés
46' Wissel Valencia Wissel H. Duro voor C. Soler Valencia
46' Wissel Valencia Wissel M. Gomez voor H. Costa Valencia
46' Wissel Valencia Wissel B. Gil voor Marcos Andre Valencia
61' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor G. Escalante Deportivo Alavés
62' Penalty Valencia Penalty G. Guedes Valencia 1-1
76' Gele kaart Valencia Gele kaart voor M. Diakhaby Valencia
76' Penalty Deportivo Alavés Penalty Joselu Deportivo Alavés 2-1
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel E. Mendez voor L. Rioja Deportivo Alavés
78' Wissel Valencia Wissel D. Foulquier voor T. Correia Valencia
81' Wissel Valencia Wissel H. Guillamon voor E. Comert Valencia
83' Wissel Deportivo Alavés Wissel P. Pons voor Jason Deportivo Alavés
84' Gele kaart Valencia Gele kaart voor T. Lato Valencia
88' Gele kaart Valencia Gele kaart voor B. Gil Valencia
97' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor V. Laguardia Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Valencia
Opstellingen Deportivo Alavés - Valencia
De opstellingen van Deportivo Alavés en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Valencia

Deportivo Alavés en Valencia treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Valencia in de Primera División vond plaats op 27 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valencia. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 8 keer wist de ploeg van Deportivo Alavés te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Deportivo Alavés. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Deportivo Alavés 2
Winst Valencia 8
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 19e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 12e plaats.