Nabeschouwing Elche - Cádiz (3-1) || Primera División 2021/2022

Zondag 5 december 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Elche het zondag 5 december 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Cádiz (3-1)

Het Primera División duel tussen Elche en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 3-1 overwinning voor Elche. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. Fidel maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Elche vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Cádiz kreeg via A. Fernandez in de 25e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Alejandro Muñíz Ruiz de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Elche via een goal van Tete Morente in de 75e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 91e minuut was het Cádiz dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van A. Fernandez. Na 93 minuten werd de voorsprong voor Elche vergroot nadat Josan de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Elche.

LIVE Elche - Cádiz 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Elche Gele kaart voor H. Palacios Elche
13' Penalty Elche Penalty Fidel Elche 1-0
23' Gele kaart Elche Gele kaart voor E. Roco Elche
25' Penalty gemist Cádiz Penalty gemist A. Fernandez Cádiz
26' Gele kaart Elche Gele kaart voor Fidel Elche
28' Gele kaart Elche Gele kaart voor I. Marcone Elche
58' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor V. Haroyan Cádiz
65' Wissel Elche Wissel G. Gumbau voor Fidel Elche
65' Wissel Elche Wissel P. Milla voor I. Marcone Elche
68' Wissel Cádiz Wissel A. Negredo voor I. Carcelen Cádiz
69' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Lozano Cádiz
69' Gele kaart Elche Gele kaart voor D. Gonzalez Elche
75' Doelpunt Elche Doelpunt Tete Morente met assist van G. Gumbau Elche 2-0
75' Wissel Elche Wissel Josan voor L. Perez Elche
76' Wissel Cádiz Wissel A. Jimenez voor R. Sobrino Cádiz
78' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor C. Akapo Cádiz
80' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Gumbau Elche
81' Wissel Cádiz Wissel M. Calderon voor J. Jonsson Cádiz
83' Gele kaart Elche Gele kaart voor Tete Morente Elche
86' Wissel Elche Wissel D. Benedetto voor L. Boye Elche
86' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor Tete Morente Elche
91' Doelpunt Cádiz Doelpunt A. Fernandez met assist van A. Perea Cádiz 2-1
93' Doelpunt Elche Doelpunt Josan met assist van P. Milla Elche 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Cádiz
Opstellingen Elche - Cádiz
De opstellingen van Elche en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Cádiz

Elche en Cádiz treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Cádiz in de Primera División vond plaats op 16 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Elche favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Elche 1
Winst Cádiz 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Elche op een 17e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 18e plaats.