Nabeschouwing Osasuna - Deportivo Alavés (1-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Osasuna het zondag 10 april 2022 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Deportivo Alavés (1-0)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 38e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg R. Garcia van Osasuna via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 92 minuten was het A. Budimir die Osasuna op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz, waardoor Osasuna de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Osasuna - Deportivo Alavés 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor N. Vidal Osasuna
15' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Loum Deportivo Alavés
29' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor A. Budimir Osasuna
38' Penalty gemist Osasuna Penalty gemist R. Garcia Osasuna
48' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor L. Torro Osasuna
61' Wissel Osasuna Wissel K. Garcia voor R. Garcia Osasuna
61' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor I. Perez Osasuna
61' Wissel Osasuna Wissel M. Sanchez voor Cote Osasuna
66' Wissel Deportivo Alavés Wissel F. Pellistri voor M. Vallejo Deportivo Alavés
76' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Pina voor E. Mendez Deportivo Alavés
81' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Moya voor G. Escalante Deportivo Alavés
81' Wissel Deportivo Alavés Wissel R. Duarte voor N. Tenaglia Deportivo Alavés
86' Wissel Osasuna Wissel K. Barja voor C. Avila Osasuna
86' Wissel Osasuna Wissel J. Martinez voor N. Vidal Osasuna
92' Doelpunt Osasuna Doelpunt A. Budimir met assist van M. Sanchez Osasuna 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Deportivo Alavés
Opstellingen Osasuna - Deportivo Alavés
De opstellingen van Osasuna en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Deportivo Alavés

Osasuna en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Osasuna 7
Winst Deportivo Alavés 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 10e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 20e plaats.