Nabeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés (5-2) || Primera División 2021/2022

Dinsdag 21 december 2021 - 19:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Villarreal het dinsdag 21 december 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés (5-2)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Deportivo Alavés is onder leiding van scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez geëindigd in een 5-2 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door G. Moreno, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Villarreal vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dia op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Deportivo Alavés de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via P. Pons.

Na 65 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Joselu de 2-2 maakte voor Deportivo Alavés. Villarreal leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 76 minuten op voorsprong na een goal van B. Dia: 3-2. In de 79e minuut was het Y. Pino van Villarreal wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Villarreal mocht G. Moreno in de 88e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Valentín Pizarro Gómez bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Villarreal - Deportivo Alavés 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Deportivo Alavés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van D. Parejo Villarreal 1-0
27' Doelpunt Villarreal Doelpunt B. Dia met assist van M. Trigueros Villarreal 2-0
44' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt P. Pons met assist van Joselu Deportivo Alavés 2-1
46' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor M. Ndiaye Deportivo Alavés
46' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Calleja Deportivo Alavés
49' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor J. Lopez Deportivo Alavés
58' Wissel Deportivo Alavés Wissel E. Mendez voor M. Sylla Deportivo Alavés
65' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Joselu Deportivo Alavés 2-2
72' Wissel Villarreal Wissel Y. Pino voor S. Chukwueze Villarreal
72' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor M. Trigueros Villarreal
73' Wissel Villarreal Wissel Alfonso Pedraza voor P. Estupinan Villarreal
76' Doelpunt Villarreal Doelpunt B. Dia met assist van D. Parejo Villarreal 3-2
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel T. Moya voor T. Pina Deportivo Alavés
77' Wissel Deportivo Alavés Wissel R. Duarte voor J. Lopez Deportivo Alavés
79' Doelpunt Villarreal Doelpunt Y. Pino met assist van B. Dia Villarreal 4-2
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel Tachi voor V. Laguardia Deportivo Alavés
84' Wissel Deportivo Alavés Wissel M. de la Fuente voor P. Pons Deportivo Alavés
87' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor B. Dia Villarreal
88' Doelpunt Villarreal Doelpunt G. Moreno met assist van Alfonso Pedraza Villarreal 5-2
89' Wissel Villarreal Wissel V. Iborra voor E. Capoue Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Deportivo Alavés
Opstellingen Villarreal - Deportivo Alavés
De opstellingen van Villarreal en Deportivo Alavés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Deportivo Alavés zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Deportivo Alavés

Villarreal en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Valentín Pizarro Gómez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 21 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Deportivo Alavés favoriet. 6 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Villarreal. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 5
Winst Deportivo Alavés 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 11e positie staat, terwijl we Deportivo Alavés terugvinden op de 18e plaats.