Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Khimki (3-2) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 6 maart 2022 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Khimki (3-2)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 3-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Lamkel Ze, waarmee Khimki met 0-1 de leiding nam. Lokomotiv Moskva kwam in de 8e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Kerk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 21e minuut zette W. Isidor zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

In de 42e minuut moest Khimki verder met een man minder, nadat B. Viana een tweede gele kaart kreeg. Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Lamkel Ze de 2-2 maakte namens Khimki. Lokomotiv Moskva kwam op voorsprong nadat J. Kuchta de 3-2 wist te maken na 80 minuten. Een penalty na 93 minuten had Lokomotiv Moskva een goal moeten opleveren, maar R. Zhemaletdinov wist deze kans helaas niet verzilveren, waardoor de score onveranderd bleef.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Artem Lyubimov bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Lokomotiv Moskou.

LIVE Lokomotiv Moskou - Khimki 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Khimki Doelpunt D. Lamkel Ze met assist van D. Glushakov Khimki 0-1
8' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Kerk met assist van D. Barinov Lokomotiv Moskva 1-1
15' Gele kaart Khimki Gele kaart voor B. Viana Khimki
18' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor K. Maradishvili Lokomotiv Moskva
21' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt W. Isidor met assist van D. Barinov Lokomotiv Moskva 2-1
29' Gele kaart Khimki Gele kaart voor Y. Zhirkov Khimki
34' Wissel Khimki Wissel E. Nabiullin voor Y. Zhirkov Khimki
35' Gele kaart Khimki Gele kaart voor K. Bozhenov Khimki
42' Tweede gele kaart Khimki Tweede gele kaart voor B. Viana Khimki
43' Gele kaart Khimki Gele kaart voor S. Yuran Khimki
48' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor W. Isidor Lokomotiv Moskva
53' Wissel Khimki Wissel A. Rudenko voor N. Glavcic Khimki
54' Wissel Khimki Wissel B. Magomedov voor K. Bozhenov Khimki
67' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Rybchinskiy voor G. Kerk Lokomotiv Moskva
72' Doelpunt Khimki Doelpunt D. Lamkel Ze met assist van E. Nabiullin Khimki 2-2
73' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Nenakhov voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
80' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt J. Kuchta met assist van R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva 3-2
80' Gele kaart Khimki Gele kaart voor D. Lamkel Ze Khimki
83' Gele kaart Khimki Gele kaart voor Z. Volkov Khimki
86' Wissel Khimki Wissel B. Sabovic voor I. Kamyshev Khimki
88' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Petrov voor W. Isidor Lokomotiv Moskva
93' Penalty gemist Lokomotiv Moskva Penalty gemist R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Khimki
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Khimki
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Khimki zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.