Nabeschouwing Krylya Sovetov - Zenit (1-1) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krylya Sovetov het zondag 13 maart 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Zenit (1-1)

De Russische Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Zenit geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 86e minuut door D. Krugovoy, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Krylya Sovetov het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk M. Barac die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 96e minuut kreeg Wendel van Zenit voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Zenit de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Krylya Sovetov - Zenit 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Claudinho Zenit
64' Wissel Zenit Wissel D. Kuzyayev voor D. Chistyakov Zenit
64' Wissel Zenit Wissel V. Karavaev voor A. Sutormin Zenit
70' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
74' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Wendel Zenit
74' Wissel Zenit Wissel I. Sergeev voor A. Dzyuba Zenit
74' Wissel Krylya Sovetov Wissel I. Ignatjev voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
75' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Tsypchenko voor V. Sarveli Krylya Sovetov
80' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor D. Yakuba Krylya Sovetov
84' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Fernando Costanza Krylya Sovetov
86' Doelpunt Zenit Doelpunt D. Krugovoy met assist van D. Kuzyayev Zenit 0-1
87' Wissel Zenit Wissel A. Mostovoy voor Malcom Zenit
87' Wissel Zenit Wissel A. Erokhin voor Yuri Alberto Zenit
92' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Barac met assist van S. Pinyaev Krylya Sovetov 1-1
93' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Kovalenko voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
93' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Lipovoy voor R. Ezhov Krylya Sovetov
96' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Tsypchenko Krylya Sovetov
96' Gele kaart Zenit Gele kaart voor W. Barrios Zenit
96' Tweede gele kaart Zenit Tweede gele kaart voor Wendel Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Zenit
Opstellingen Krylya Sovetov - Zenit
De opstellingen van Krylya Sovetov en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zenit zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Zenit

Krylya Sovetov en Zenit treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anton Frolov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Zenit in de Russische Premier League vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zenit. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Zenit favoriet. 13 keer wist de ploeg van Krylya Sovetov te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Krylya Sovetov. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krylya Sovetov 1
Winst Zenit 13
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 8e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 1e plaats.