Nabeschouwing Rostov - Dinamo Moskva (0-2) || Russische Premier League 2021/2022

Vrijdag 23 juli 2021 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Rostov het vrijdag 23 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva.

Via de Rostov - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Dinamo Moskva (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door A. Zakharian, waarmee Dinamo Moskva met 0-1 de leiding nam. Dinamo Moskva vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Tyukavin op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Dinamo Moskva.

LIVE Rostov - Dinamo Moskva 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Parshivlyuk Dinamo Moskva
20' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt A. Zakharian met assist van S. Szymanski Dinamo Moskva 0-1
30' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Sukhomlinov Rostov
33' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Tyukavin Dinamo Moskva 0-2
40' Gele kaart Rostov Gele kaart voor D. Hadzikadunic Rostov
48' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor D. Fomin Dinamo Moskva
58' Wissel Rostov Wissel P. Almqvist voor K. Bayramyan Rostov
58' Wissel Rostov Wissel K. Folmer voor D. Poloz Rostov
59' Wissel Rostov Wissel P. Mamaev voor D. Sukhomlinov Rostov
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Kutitsky voor N. Moro Dinamo Moskva
80' Wissel Rostov Wissel A. Langovich voor D. Terentjev Rostov
82' Wissel Rostov Wissel A. Gigovic voor D. Glebov Rostov
83' Wissel Dinamo Moskva Wissel Sly voor D. Lesovoy Dinamo Moskva
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel C. NJie voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
93' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Skopintsev voor A. Zakharian Dinamo Moskva
95' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor I. Ordets Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Dinamo Moskva
Opstellingen Rostov - Dinamo Moskva
De opstellingen van Rostov en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Valeriy Karpin
Voorbeschouwing Rostov - Dinamo Moskva

Rostov en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Rostov en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 28 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rostov. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 8 keer wist de ploeg van Rostov te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Rostov. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.