Nabeschouwing Ufa - Dinamo Moskva (2-3) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 31 juli 2021 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Ufa het zaterdag 31 juli 2021 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Neftyanik in Ufa.

Via de Ufa - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ufa - Dinamo Moskva (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Ufa en Dinamo Moskva is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 33 minuten. D. Fomin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dinamo Moskva vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 40e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom D. Fomin die aanlegde en vervolgens de 0-2 wist te scoren voor Dinamo Moskva. In de 75e minuut kreeg R. Fishchenko van Ufa voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Ufa de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 81e minuut was het Ufa dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van H. Agalarov. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat H. Agalarov van Ufa de 2-2 maakte in de 86e minuut. Laat in de wedstrijd was het vervolgens Dinamo Moskva dat via S. Szymanski nogmaals wist te scoren en daarmee op een 2-3 voorsprong kwam in de 89e minuut. Dit bleek uiteindelijk het laatste en daarmee beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Aleksey Sukhoy bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Dinamo Moskva.

LIVE Ufa - Dinamo Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ufa - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Krotov Ufa
33' Penalty Dinamo Moskva Penalty D. Fomin Dinamo Moskva 0-1
35' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Parshivlyuk Dinamo Moskva
40' Gele kaart Ufa Gele kaart voor N. Miletic Ufa
40' Penalty Dinamo Moskva Penalty D. Fomin Dinamo Moskva 0-2
46' Wissel Ufa Wissel Cacintura voor N. Miletic Ufa
47' Gele kaart Ufa Gele kaart voor M. Bauer Ufa
53' Wissel Ufa Wissel T. Zhamaletdinov voor A. Saplinov Ufa
53' Wissel Ufa Wissel R. Fishchenko voor V. Kamilov Ufa
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel G. Varela voor S. Parshivlyuk Dinamo Moskva
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel D. Skopintsev voor C. NJie Dinamo Moskva
72' Wissel Ufa Wissel H. Agalarov voor F. Mrzljak Ufa
74' Gele kaart Ufa Gele kaart voor R. Fishchenko Ufa
75' Tweede gele kaart Ufa Tweede gele kaart voor R. Fishchenko Ufa
76' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor V. Krotov Ufa
77' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Szymanski Dinamo Moskva
77' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor F. Balbuena Dinamo Moskva
81' Doelpunt Ufa Doelpunt H. Agalarov Ufa 1-2
86' Doelpunt Ufa Doelpunt H. Agalarov met assist van A. Golubev Ufa 2-2
89' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt S. Szymanski met assist van D. Skopintsev Dinamo Moskva 2-3
91' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Evgenyev voor A. Zakharian Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Ufa - Dinamo Moskva
Opstellingen Ufa - Dinamo Moskva
De opstellingen van Ufa en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ufa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ufa - Dinamo Moskva

Ufa en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ufa en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 3 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 8 keer wist de ploeg van Ufa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ufa. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ufa 0
Winst Dinamo Moskva 8
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ufa op een 11e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 5e plaats.