Nabeschouwing Krylya Sovetov - Khimki (3-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Krylya Sovetov het zaterdag 6 november 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Khimki. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Khimki live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Khimki (3-0)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Khimki is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 3-0 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door V. Sarveli, waarmee Krylya Sovetov met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 39e minuut voor dat Krylya Sovetov via I. Sergeev op 2-0 kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Krylya Sovetov, waarmee R. Ezhov zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artem Lyubimov, waardoor Krylya Sovetov dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krylya Sovetov - Khimki 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Khimki teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Vityugov Krylya Sovetov
20' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt V. Sarveli met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 1-0
28' Gele kaart Khimki Gele kaart voor B. Idowu Khimki
39' Penalty Krylya Sovetov Penalty I. Sergeev Krylya Sovetov 2-0
41' Gele kaart Khimki Gele kaart voor M. Karpov Khimki
46' Gele kaart Khimki Gele kaart voor E. Danilkin Khimki
64' Wissel Khimki Wissel A. Sokolov voor A. Troshechkin Khimki
64' Wissel Khimki Wissel K. Ademi voor I. Kukharchuk Khimki
67' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
71' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt R. Ezhov met assist van V. Sarveli Krylya Sovetov 3-0
71' Gele kaart Khimki Gele kaart voor A. Filin Khimki
73' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Yakuba voor M. Vityugov Krylya Sovetov
73' Wissel Krylya Sovetov Wissel S. Pinyaev voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
77' Wissel Krylya Sovetov Wissel M. Glushenkov voor V. Sarveli Krylya Sovetov
77' Wissel Krylya Sovetov Wissel G. Bijl voor Y. Gorshkov Krylya Sovetov
77' Wissel Khimki Wissel I. Sadygov voor E. Danilkin Khimki
77' Wissel Khimki Wissel E. Nabiullin voor B. Idowu Khimki
80' Wissel Khimki Wissel B. Sabovic voor F. Dagerstal Khimki
81' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Lipovoy voor R. Ezhov Krylya Sovetov
87' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Zeffane Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Khimki
Opstellingen Krylya Sovetov - Khimki
De opstellingen van Krylya Sovetov en Khimki zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Khimki zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.