Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa (2-0) || Russische Premier League 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2021/2022 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 12 december 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Lokomotiv Moskou en Ufa is onder leiding van scheidsrechter Artem Lyubimov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door K. Maradishvili, waarmee Lokomotiv Moskva met 1-0 de leiding nam. Lokomotiv Moskva vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Kerk op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou.

LIVE Lokomotiv Moskou - Ufa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
31' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor K. Zinovich Lokomotiv Moskva
39' Gele kaart Ufa Gele kaart voor E. Botaka-Yoboma Ufa
41' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor S. Babkin Lokomotiv Moskva
46' Wissel Ufa Wissel A. Saplinov voor E. Botaka-Yoboma Ufa
50' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel N. Tiknizyan voor M. Nenakhov Lokomotiv Moskva
53' Gele kaart Ufa Gele kaart voor F. Mrzljak Ufa
71' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt K. Maradishvili Lokomotiv Moskva 1-0
74' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Kerk met assist van D. Rybchinskiy Lokomotiv Moskva 2-0
75' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor V. Kamilov Ufa
84' Wissel Ufa Wissel D. Akhatov voor F. Mrzljak Ufa
84' Wissel Ufa Wissel A. Sukhov voor A. Aliev Ufa
87' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel G. Borisenko voor D. Rybchinskiy Lokomotiv Moskva
90' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Chernyy voor K. Zinovich Lokomotiv Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Ufa
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Ufa
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Ufa

Lokomotiv Moskou en Ufa treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artem Lyubimov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 6 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 6
Winst Ufa 3
Gelijkspel 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 8e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 15e plaats.