Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Bursaspor (3-0) || Super Lig

Zondag 24 februari 2019 - 17:00 uur

In de Super Lig neemt İstanbul Başakşehir het zondag 24 februari 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Bursaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 3-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Marcio Mossoró, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. İstanbul Başakşehir vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Višća op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was D. Ba van İstanbul Başakşehir die de 3-0 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halis Özkahya, waardoor İstanbul Başakşehir dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Bursaspor
Goals
3
0
Balbezit
55%
45%
Aanvallen
7
8
Gevaarlijke aanvallen
3
3
Passes
35
29
Buitenspel
2
0
LIVE İstanbul Başakşehir - Bursaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor D. Sakho Bursaspor
17' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt Marcio Mossoró met assist van Júnior Caiçara İstanbul Başakşehir 1-0
40' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Višća met assist van A. Turan İstanbul Başakşehir 2-0
46' Wissel Bursaspor Wissel Y. Erdoğan voor I. Latovlevici Bursaspor
62' Wissel Bursaspor Wissel H. Saivet voor Allano Bursaspor
71' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor E. Ersoy Bursaspor
76' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Ba voor Robinho İstanbul Başakşehir
80' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel G. İnler voor E. Belözoğlu İstanbul Başakşehir
80' Wissel Bursaspor Wissel U. Nayir voor A. Shehu Bursaspor
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel M. Jojić voor Marcio Mossoró İstanbul Başakşehir
91' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt D. Ba met assist van E. Višća İstanbul Başakşehir 3-0
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Bursaspor
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Abdullah Mucip Avcı
Wissels İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
1 Volkan Babacan K
33 Uğur Uçar V
35 Serdar Taşçı V
28 Miloš Jojić M
88 Gökhan İnler M
11 Eljero Elia M
20 Soner Aydoğdu M
18 Stefano Napoleoni M
19 Demba Ba A
10 Emmanuel Adebayor A
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Bursaspor

İstanbul Başakşehir en Bursaspor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat İstanbul Başakşehir en Bursaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 0
Winst Bursaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 1e positie staat, terwijl we Bursaspor terugvinden op de 14e plaats.

Tags
İstanbul Başakşehir - Bursaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Bursaspor Live İstanbul Başakşehir - Bursaspor Live İstanbul Başakşehir - Bursaspor kijken İstanbul Başakşehir - Bursaspor kijken Live İstanbul Başakşehir - Bursaspor stream İstanbul Başakşehir - Bursaspor Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Bursaspor Uitslag İstanbul Başakşehir - Bursaspor Statistieken İstanbul Başakşehir - Bursaspor Super Lig 2018/2019 İstanbul Başakşehir - Bursaspor wedden İstanbul Başakşehir - Bursaspor gokken İstanbul Başakşehir - Bursaspor Unibet