Nabeschouwing Rizespor - Besiktas (2-7) || Super Lig

Maandag 8 april 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig neemt Rizespor het maandag 8 april 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Besiktas (2-7)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 2-7 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-7 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door D. Vida, waarmee Beşiktaş met 0-1 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Ljajić op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut wist Rizespor de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via V. Muriqi.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Beşiktaş vergroot nadat B. Yılmaz de 1-3 wist te scoren. In de 70e minuut kwam Rizespor weer dichterbij, nadat M. Aberhoune de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 71e minuut was het G. Yalçın van Beşiktaş wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van Beşiktaş viel in de 78e minuut en betekende de 2-5. Het doelpunt kwam op naam van A. Ljajić. In de 82e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door G. Yalçın van Beşiktaş die daarmee tekende voor de 2-6. In de 89e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Beşiktaş had G. Yalçın het laatste woord door de 2-7 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Arda Kardeşler bij een 2-7 eindstand in het voordeel van Besiktas.

Wedstrijdstatistieken Rizespor - Besiktas
Goals
2
7
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
19
11
Schoten op doel
6
11
Aanvallen
112
108
Gevaarlijke aanvallen
84
46
Passes
528
363
Overtredingen
8
10
Buitenspel
6
2
Corners
3
2
Wissels
3
3
LIVE Rizespor - Besiktas 2-7

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt D. Vida met assist van A. Ljajić Beşiktaş 0-1
14' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Ljajić met assist van A. Hutchinson Beşiktaş 0-2
26' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Aberhoune Rizespor
42' Doelpunt Rizespor Doelpunt V. Muriqi met assist van Rick Boldrin Rizespor 1-2
58' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor C. Erkin Beşiktaş
64' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt B. Yılmaz met assist van D. Toköz Beşiktaş 1-3
66' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor B. Yılmaz Beşiktaş
69' Wissel Beşiktaş Wissel G. Yalçın voor B. Yılmaz Beşiktaş
70' Doelpunt Rizespor Doelpunt M. Aberhoune met assist van D. Melnjak Rizespor 2-3
71' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalçın met assist van A. Ljajić Beşiktaş 2-4
76' Wissel Rizespor Wissel P. Nakoulma voor A. Okechukwu Rizespor
77' Wissel Rizespor Wissel A. Umar voor A. Chahechouhe Rizespor
78' Wissel Beşiktaş Wissel S. Kagawa voor J. Lens Beşiktaş
78' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Ljajić Beşiktaş 2-5
82' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalçın met assist van A. Ljajić Beşiktaş 2-6
83' Wissel Rizespor Wissel M. Uslu voor D. Melnjak Rizespor
88' Wissel Beşiktaş Wissel R. Yılmaz voor A. Ljajić Beşiktaş
89' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt G. Yalçın met assist van D. Toköz Beşiktaş 2-7
Opstellingen Rizespor - Besiktas
De opstellingen van Rizespor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Şenol Güneş
Voorbeschouwing Rizespor - Besiktas

Rizespor en Besiktas treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rizespor en Besiktas elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Rizespor 0
Winst Besiktas 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 11e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rizespor - Besiktas Opstelling Rizespor Opstelling Besiktas Live Rizespor - Besiktas Live Rizespor - Besiktas kijken Rizespor - Besiktas kijken Live Rizespor - Besiktas stream Rizespor - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Rizespor - Besiktas Uitslag Rizespor - Besiktas Statistieken Rizespor - Besiktas Super Lig 2018/2019 Rizespor - Besiktas wedden Rizespor - Besiktas gokken Rizespor - Besiktas Unibet