Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor (4-1) || Super Lig

Vrijdag 5 april 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig neemt Trabzonspor het vrijdag 5 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor (4-1)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 4-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Doukara, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor kwam in de 21e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Nwakaeme, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette C. Ekuban zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Trabzonspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Trabzonspor vergroot nadat O. Şahan de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist M. Akpınar namens Trabzonspor de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hüseyin Göçek bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Trabzonspor.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Antalyaspor
Goals
4
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
21
12
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
99
63
Gevaarlijke aanvallen
91
41
Passes
531
347
Overtredingen
12
12
Buitenspel
1
3
Corners
8
1
Wissels
3
3
LIVE Trabzonspor - Antalyaspor 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt S. Doukara met assist van H. Özmert Antalyaspor 0-1
21' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van O. Şahan Trabzonspor 1-1
55' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor K. Çörekçi Trabzonspor
56' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Charles Antalyaspor
58' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Ekuban Trabzonspor 2-1
62' Wissel Antalyaspor Wissel D. Sinik voor Z. Yıldırım Antalyaspor
67' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt O. Şahan met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 3-1
70' Wissel Trabzonspor Wissel João Pereira voor K. Çörekçi Trabzonspor
73' Wissel Antalyaspor Wissel S. Özkan voor Amilton Antalyaspor
82' Wissel Trabzonspor Wissel A. Ömür voor O. Şahan Trabzonspor
89' Wissel Trabzonspor Wissel M. Akpınar voor Y. Yazıcı Trabzonspor
94' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt M. Akpınar met assist van A. Ömür Trabzonspor 4-1
95' Wissel Antalyaspor Wissel J. Drole voor S. Doukara Antalyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Antalyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor

Trabzonspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Trabzonspor en Antalyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 0
Winst Antalyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 4e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Trabzonspor - Antalyaspor Opstelling Trabzonspor Opstelling Antalyaspor Live Trabzonspor - Antalyaspor Live Trabzonspor - Antalyaspor kijken Trabzonspor - Antalyaspor kijken Live Trabzonspor - Antalyaspor stream Trabzonspor - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Antalyaspor Uitslag Trabzonspor - Antalyaspor Statistieken Trabzonspor - Antalyaspor Super Lig 2018/2019 Trabzonspor - Antalyaspor wedden Trabzonspor - Antalyaspor gokken Trabzonspor - Antalyaspor Unibet