Nabeschouwing Ankaragücü - Kayserispor (3-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 11:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Ankaragücü het zondag 4 november 2018 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de Ankaragücü - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - Kayserispor (3-1)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 3-1 overwinning voor Ankaragücü. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. El Kabir, waarmee Ankaragücü met 1-0 de leiding nam. Ankaragücü vergrootte in de 27e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Faty op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Kayserispor vervolgens op 2-1. Het was T. Chery die vanaf 11 meter wist te scoren in de 57e minuut.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Ankaragücü vergroot nadat K. Kanatsızkuş de 3-1 wist te scoren. In de 76e minuut moest Kayserispor verder met een man minder, nadat J. Kana-Biyik een tweede gele kaart kreeg.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Ankaragücü.

LIVE Ankaragücü - Kayserispor 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt M. El Kabir met assist van T. Bifouma Ankaragücü 1-0
24' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor J. Kana-Biyik Kayserispor
27' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt R. Faty met assist van K. Özer Ankaragücü 2-0
57' Penalty Kayserispor Penalty T. Chery Kayserispor 2-1
63' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt K. Kanatsızkuş met assist van T. Bifouma Ankaragücü 3-1
67' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor R. Rotman Kayserispor
68' Wissel Kayserispor Wissel B. Mensah voor R. Rotman Kayserispor
72' Wissel Kayserispor Wissel C. Săpunaru voor L. Gülen Kayserispor
74' Wissel Ankaragücü Wissel İ. Parlak voor K. Kanatsızkuş Ankaragücü
76' Tweede gele kaart Kayserispor Tweede gele kaart voor J. Kana-Biyik Kayserispor
81' Wissel Ankaragücü Wissel A. Cerci voor K. Özer Ankaragücü
85' Wissel Ankaragücü Wissel Y. Mokhtar voor T. Bifouma Ankaragücü
86' Wissel Kayserispor Wissel A. Gyan voor Silvestre Varela Kayserispor
87' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Başacıkoğlu Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Ankaragücü - Kayserispor
Opstellingen Ankaragücü - Kayserispor
De opstellingen van Ankaragücü en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ankaragücü - Kayserispor

Ankaragücü en Kayserispor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ankaragücü en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 7 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 8 keer wist de ploeg van Ankaragücü te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Ankaragücü. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ankaragücü 4
Winst Kayserispor 8
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 6e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 12e plaats.