Nabeschouwing Besiktas - Akhisar Belediyespor (2-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Besiktas het zondag 12 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Akhisar Belediyespor. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Besiktas - Akhisar Belediyespor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Besiktas - Akhisar Belediyespor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Besiktas en Akhisar Belediyespor is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 2-1 overwinning voor Besiktas. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Pepe, waarmee Beşiktaş met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Babel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Miguel Lopes dacht na 51 minuten te scoren voor Akhisar Belediyespor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van Besiktas.

LIVE Besiktas - Akhisar Belediyespor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Besiktas - Akhisar Belediyespor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel M. Yumlu voor Akhisar Belediyespor
14' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Ö. Bayram Akhisar Belediyespor
28' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor F. Öztürk Akhisar Belediyespor
39' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Pepe met assist van O. Özyakup Beşiktaş 1-0
42' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt R. Babel met assist van J. Lens Beşiktaş 2-0
47' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor C. Osmanpaşa Akhisar Belediyespor
46' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Serginho voor Ö. Bayram Akhisar Belediyespor
46' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor E. Manu A. Çeviker Akhisar Belediyespor
51' Doelpunt Akhisar Belediyespor Doelpunt Miguel Lopes Akhisar Belediyespor
56' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Y. Seleznyov Beşiktaş 2-1
59' Wissel Beşiktaş Wissel G. Medel voor Beşiktaş
63' Wissel Akhisar Belediyespor Wissel Vágner Love voor C. Larin Akhisar Belediyespor
68' Gele kaart Akhisar Belediyespor Gele kaart voor Hélder Barbosa D. Larsson Akhisar Belediyespor
70' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Vršajević Beşiktaş
73' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor Beşiktaş
73' Wissel Beşiktaş Wissel E. Roco voor T. Arslan Beşiktaş
79' Wissel Beşiktaş Wissel Adriano voor J. Lens Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Besiktas - Akhisar Belediyespor
Opstellingen Besiktas - Akhisar Belediyespor
De opstellingen van Besiktas en Akhisar Belediyespor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Besiktas gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Akhisar Belediyespor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Besiktas - Akhisar Belediyespor

Besiktas en Akhisar Belediyespor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Besiktas en Akhisar Belediyespor in de Super Lig vond plaats op 13 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Besiktas favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Akhisar Belediyespor slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.