Nabeschouwing Bursaspor - Trabzonspor (0-1) || Super Lig

Vrijdag 12 april 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig neemt Bursaspor het vrijdag 12 april 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu in Bursa.

Via de Bursaspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bursaspor - Trabzonspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Bursaspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 0-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door A. Ömür, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Trabzonspor kreeg via J. Sosa in de 81e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Bülent Yildirim de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bülent Yildirim, waardoor Trabzonspor de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Bursaspor - Trabzonspor
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
18
11
Schoten op doel
3
3
Aanvallen
106
88
Gevaarlijke aanvallen
90
52
Passes
370
348
Overtredingen
18
11
Buitenspel
2
1
Corners
10
7
Wissels
2
3
LIVE Bursaspor - Trabzonspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bursaspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Kara Bursaspor
38' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. Sosa Trabzonspor
46' Wissel Bursaspor Wissel A. Ömür voor O. Şahan Bursaspor
46' Wissel Trabzonspor Wissel Allano voor T. Torun Trabzonspor
68' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Ömür met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 0-1
78' Wissel Bursaspor Wissel U. Nayir voor A. Kara Bursaspor
80' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Badji Bursaspor
81' Penalty gemist Trabzonspor Penalty gemist J. Sosa Trabzonspor
83' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor L. Ibáñez Trabzonspor
89' Wissel Trabzonspor Wissel Z. Touré voor Y. Yazıcı Trabzonspor
93' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor M. Hosseini Trabzonspor
95' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor E. Ersoy Bursaspor
100' Wissel Trabzonspor Wissel H. Rodallega voor C. Ekuban Trabzonspor
Opstellingen Bursaspor - Trabzonspor
De opstellingen van Bursaspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bursaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ünal Karaman
Voorbeschouwing Bursaspor - Trabzonspor

Bursaspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Bursaspor en Trabzonspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Bursaspor 0
Winst Trabzonspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bursaspor op een 15e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Bursaspor - Trabzonspor Opstelling Bursaspor Opstelling Trabzonspor Live Bursaspor - Trabzonspor Live Bursaspor - Trabzonspor kijken Bursaspor - Trabzonspor kijken Live Bursaspor - Trabzonspor stream Bursaspor - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing Bursaspor - Trabzonspor Uitslag Bursaspor - Trabzonspor Statistieken Bursaspor - Trabzonspor Super Lig 2018/2019 Bursaspor - Trabzonspor wedden Bursaspor - Trabzonspor gokken Bursaspor - Trabzonspor Unibet