Nabeschouwing Fenerbahçe - Bursaspor (2-1) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Fenerbahçe het zaterdag 11 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Bursaspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door W. Troost-Ekong, waarmee Bursaspor met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Giuliano in de 22e minuut zorgde er even later voor dat Fenerbahçe weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 30e minuut zette Souza zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Halil Umut Meler, waardoor Fenerbahçe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fenerbahçe - Bursaspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Bursaspor Doelpunt W. Troost-Ekong Bursaspor 0-1
22' Penalty Fenerbahçe Penalty Giuliano Fenerbahçe 1-1
24' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Škrtel Fenerbahçe
30' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Souza met assist van M. Topal Fenerbahçe 2-1
35' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor A. Ayew Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel T. Torun voor T. Necid Fenerbahçe
59' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Allano Fenerbahçe
66' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor N. Dirar Soldado Fenerbahçe
73' Wissel Bursaspor Wissel N. Dirar voor Bursaspor
83' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Badji Bursaspor
83' Wissel Bursaspor Wissel E. Taşdemir voor Allano Bursaspor
83' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Elmas voor B. Alıcı Fenerbahçe
87' Wissel Bursaspor Wissel J. Atanasov voor F. Soyalp Bursaspor
93' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Potuk voor A. Ayew Fenerbahçe
96' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Behich Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Bursaspor
Opstellingen Fenerbahçe - Bursaspor
De opstellingen van Fenerbahçe en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.